Belegde broodjes Rotterdam

Belegde broodjes Rotterdam.

Smeer jij elke dag je brood voor je werk? Of maak jij altijd je lunch klaar als je thuis bent? En word je dit een beetje zat? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Werk of woon je in en rondom Rotterdam? Dan kunt u bij Spar City Corandewal heerlijke broodjes bestellen! Dit kunt u heel gemakkelijk doen via onze webshop. Als u voor 10:00 uur besteld, heeft u het om 12:00 uur in huis. Zo hoeft u niet de dag van te voren al te bedenken wat u wilt gaan eten voor lunch, maar op de dag zelf! Gemakkelijk toch?!

 

Ons aanbod belegde broodjes Rotterdam.

U vind bij ons in de webshop en in de winkel een breed assortiment aan belegde broodjes. Het bestellen gaat makkelijk en snel. U kunt als eerst kiezen welk beleg u op uw broodje wilt. Denk hierbij aan beenham, eiersalade, fricandeau, gekookte ei, geitenkaas, gerookte kip of zalm, jonge en oude kaas, kipkerrie salade of een lekkere krabsalade. U kunt het complete aanbod in de webshop bekijken. Als u een keuze heeft gemaakt uit het beleg, kunt u ook het broodsoort kiezen. U kunt kiezen uit witte en bruine pistoletjes, een Italiaanse bol of een ciabatta broodje. Het fijne is dat u nu niet meer de deur uit hoeft voor uw lunch!

Ons overige assortiment.

Naast onze overheerlijke belegde broodjes, kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere etenswaren. Zo kunt u uw lunch lekkerder en uitgebreider maken! In ons overige assortiment zit onder andere:

  • Pizza’s in meerdere smaken
  • Panini’s in meerdere smaken
  • Los fruit zoals appels, bananen, kiwi’s of sinaasappels
  • Verschillende soorten dranken zoals zuivel en frisdranken

 

Onze broodjes voor meerdere personen.

Bij Spar City Corandewal belegde broodjes Rotterdam kunt u ook voor meerdere personen tegelijk bestellen. Het fijne is dat wij de broodjes ambachtelijk klaarmaken en niet van massaproductie houden. Het beste kunt u daarom het formulier invullen als u broodjes besteld voor groepen.

 

Ben je geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze winkel!

 

Leuk? post

Plaats een reactie