Wandlamp landelijk

Steeds meer huizen worden landelijk ingericht. Deze stijl heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Landelijke lampen maken de landelijke ingerichte ruimtes compleet. Zo kan een landelijke lamp goed dienst doen dankzij zijn uiterlijk, maar ook dankzij zijn functionaliteit.

Dit neemt niet weg dat landelijke wandlampen niet toegepast kunnen worden in moderne huizen. Integendeel. Juist door te combineren kunnen de meest fantastische sferen ontstaan.

 

Een aparte stijl binnen de landelijke lampen is de industriële stijl. Deze robuuste en stoere stijl heeft zijn eigen modellen opgeëist en weet dit aardig vol te houden. Verschillende modellen hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen hebben zich namelijk al bij de industriële familie aangesloten.

 

Landelijke families

Zoek je naast een landelijke wandlamp ook nog een andere landelijke lamp? Geen paniek, dankzij de vele families kan deze wens altijd wel vervuld worden. Landelijke hanglampen, landelijke vloerlampen, landelijke tafellampen of landelijke wandlampen, de meeste families bestaan gelukkig niet uit 2 of 3 leden maar meer. Blader door de verschillende families en bestel de landelijke wandlamp die bij jouw huis past.

 

Wandlamp landelijk met led

Je zou er haast niet aan denken, maar toch zijn er steeds meer landelijke lampen die standaard uitgerust worden met led. Zo wordt naast het verbruik in energie ook bespaard op de levensduur. Een led lamp gaat namelijk al snel 10 keer langer mee dan een traditionele gloeilamp.

Is het model wat je zoekt nog niet leverbaar met een geïntegreerde led? Geen paniek, veel lampen hebben standaard een E27 of E14 fitting. Gelukkig zijn lichtbronnen met een van deze fittingen ook gewoon in het led te verkrijgen. En ja, ook in de warm witte lichtkleur.

Leuk? post