Wat te doen bij een samsung reparatie

Je wilt zelf je samsung repareren?. Of je bent een startende ondernemer en van plan een zaak op te te starten in smartphone reparaties.Hier volgen een aantal adviezen waar je rekening mee kunt houden.
Wat heb je nodig?

Als je je phone wilt fixen wil je wel de benodigheden hebben. Samsung levert wel zijn onderdelen aan externe partijen. Om hiervoor in aanmerkingen te komen kun je terrecht bij 2service. Op de website kun je gemakkelijk je onderdelen bestellen. Een goede tip!. Om hiervan gebruik te maken dien je ingeschreven te staan als reparatiecentrum bij het kamer van koophandel. In dat geval staat er een betrouwbare leverancier aan je kant. Verder vind je op de offciele samsung site dealers bij je in de buurt. Wil je het door wellfix in Amsterdam laten doen?
Nu gaan we beginnen
Er zijn grote oneffenheden tussen een Samsung of iPhone reparatie. Bij het openmaken van beide toestellen zie je verschillen in de manier waarop het toestel in elkaar gezet is. Je gaat merken dat de reparatie van Samsung je makkelijker is. Handel met veel geduld en wees voorzichtig.
Het displayvervangen van je Samsung Galaxy
Bij Samsung zit het display vast met lijm. Bij samsung hoef je niet de hele telefoon uit elkaar te halen voor een nieuw scherm. Wanneer je het scherm gaat herplaatsen moet je de lijm verhitten. Hiervoor gebruik je een warm lucht pistool. Zorg dat het scherm niet heter wordt dan 60 a 70 graden celcius. Hierna is de lijm zacht geworden. Dan haal je met een een creditcard het scherm eraf.
Samenvatting
Het hoeft niet moeilijk te zijn om een Samsung Galaxy te maken. Gemakkelijker dan een iPhone in ieder geval. Verder vind je bij de phonehouse nog andere gekwalificeerde reparateurs waar je snel terrecht kan.

Leuk? post