De populaire Phantom drones

Drones hebben een speciale, unieke serie uitgebracht: de phantom drone serie. De Phantom 3 van DJI is de allernieuwste drone uit deze populaire Phantom serie. Deze is heel wat meer vooruit dan de Phantom 2. De Phantom 2 was voorzien van een Go Pro, de Phantum 3 nu is voorzien van een camera gimbal met een vaste camera.

De Phantom drones serie: all in one drones

De Phantome drones worden meer dan eens bestempeld als de ideale, kant en klare drones voor zowel beginners als gevorderden. Deze super geavanceerde drones zijn ideaal om super opnames te maken. En dat alles in een superieure kwaliteit. En of dat nog niet genoeg is: je kan alles mee volgen vanaf je Ipad, je tablet of je smartphone.

De Phantom drones zijn stuk voor stuk ready to fly: je kan dus direct opstijgen en beginnen met vliegen. De Phantom drones zijn uitvoerig getest zodat je er zeker van kunt zijn dat je een stabiele drone zonder technische fouten aan het besturen bent.

Op internet kan je eens op zoek gaan naar een filmpje over de Phantom drones. Zo kom je te weten wat deze allemaal kunnen en hoe je ze kan uitbreiden met accessoires.

Accessoires voor de Phantom drone serie

Voor de Phantome drones bestaan heel wat accessoires. Denk maar aan: een backpack rugzak, remote controller monitors, power plugs en nog veel meer andere accessoires! Voor de leukste en de beste accessoires kan je eens rondkijken op het internet. Zo kom je te weten welke accessoires er zo allemaal bestaan. Verder kan je zo ook heel gemakklijk prijzen gaan vergelijken van de verschillende aanbieders en fabrikanten.

De DJI Phantom 3 drone

De DJI Phantom 3 drone is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de Advanced en de Professional uitvoering. De Phantom 3 Professional wordt voorzien van een 4K Ultra HD camera. De Advanced uitvoering heeft een 1080 HD (Full HD) camera. Hoewel deze drones verschillen qua camera komen ze heel goed overeen. De twee Phantoms vliegen helemaal hetzelfde en zijn beide voorzien van gelijke features.

Leuk? post