Meer halen uit je show? Koop lasers

Als je een eigen show hebt is het wellicht leuk om lasers te kopen. Met lasers kun je mooie effecten creëren die je niet met andere dingen kunt maken, en lasers zien er leuk uit. Je hebt verschillende led lasers in verschillende groten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld ook een mini led laser licht projectie kopen voor een wat kleinere ruimte voor een wat kleiner bedrag. Als je toch echt wat uit je show wilt halen is het verstandig om een paar lasers te kopen en deze op verschillende plekken neer te zetten om zo het maximale uit je show te halen.

Nog meer informatie + aanraders

Bij een laser kopen is het belangrijk om er een te kopen die een groot oppervlakte vergroot en een laser systeem dat een grote hoeveelheid aan stralen levert. Je wilt natuurlijk niet dat de mensen die achterin de zaal zitten geen laser stralen kunnen zien omdat het bereik te zien is.
Als je het een beetje professioneel wilt aanpakken met je lichtshow is dit een echte aanrader: Beamz Galatea showlaser-lichteffect RGB DMX 600mW De laser kost dan misschien wel wat maar je hebt een zeer grote hoek die laser stralen krijgt en de kwaliteit van deze stralen zelf schijnt heel goed te zijn. Mensen ervaren het ook als zeer aangenaam.

Als je deze toch iets te duur vind kun je natuurlijk een goedkopere kopen. Houd hier dan wel rekening mee dat de kwaliteit misschien niet al te goed is, en dat de hoeveelheid , de diepte, en de kleur van de stralen misschien niet genoeg voor je is. De aanrader voor jou is dan de Mini Laser Stage Lighting. Zeker als je een licht show bij je thuis wilt geven is dit kleine dingetje perfect. Maar ook voor een grote ruimte kan hij goed zijn; je moet er alleen dan wel een paar kopen en deze op verschillende plekken neer zetten. Ook gaat deze mee op het ritme van het geluid en krijg je dus mooie stralen die perfect bij het muziek past dat gedraaid word.

Leuk? post