Led als terreinverlichting

Led kent veel voordelen wanneer het wordt toegepast als terreinverlichting, tegenover de standaard verlichting. Zo is de witte kleur van led verlichting veel beter dan de oranje verlichting van standaard verlichting. Zo ziet het licht er natuurlijker uit en kan de rest van de beveiliging de omgeving beter in de gaten houden. Zo wordt de veiligheid aanzienlijk verbeterd.

Energiekosten besparen

Fagerhult LED terreinverlichting bespaart veel meer energie dan standaard terreinverlichting. Daarnaast stelt de betere gelijkmatigheid van led verlichting de ontwerpers in staat om lagere lichtniveaus toe te passen, of zelfs minimale lichtniveaus. Hierdoor wordt extra energiebesparing gerealiseerd in combinatie met een betere kwaliteit van het lichtbeeld.

Betere gelijkmatigheid

Om lichtvervuiling te verminderen is het mogelijk om led terreinverlichting  erg gecontroleerd te distribueren, zodat er een veel betere gelijkmatigheid gerealiseerd wordt in vergelijking met standaard verlichting.

Wit licht

Het witte licht van led terreinverlichting kent veel voordelen in vergelijking met standaard gele verlichting. Zo is wit licht niet enkel efficiënter en meer natuurlijk, maar zorgt het ook voor een betere kleurherkenning, ziet de omgeving er beter uit en is het beter voor de beelden van de bewakingscamera’s.

Langere levensduur

Led terreinverlichting is uitgerust met een zeer efficiënt hittemanagement systeem, waardoor de leds veel koeler zijn dan normale verlichting. Hierdoor gaan de lichtend gemiddeld 100.000 branduren mee. Daarnaast heeft led verlichting op, periodiek onderhoud na, geen enkele vorm van onderhoud nodig, waardoor je niet enkel bespaard op energiekosten, maar ook op onderhoudskosten.

Terreinverlichting van Fagerhult

Fagerhult heeft al vele jaren ervaring met verlichting, zowel binnen als buiten. Fagerhult bewijst zich al jaren met kwalitatieve straatverlichting, terreinverlichting, horecaverlichting en nog vele andere vormen van verlichting.

Leuk? post