iPhone verkopen

iPhone verkopen
Apple heeft met de iPhone de standaard gezet voor de smartphonewereld. Dit innovatieve bedrijf heeft met verschillende generaties iPhones de dominante positie op de markt weten te bemachtigen. Doordat de iPhone de meest verkochte smartphone is, is deze ook populair onder de opkopers. Zij zijn bereid elke oude iPhone over te nemen, zo goed als nieuw, beschadigd of zelfs niet werkend. Vanzelfsprekend levert een niet werkende iPhone minder geld op als een goed werkende. Door het IMEI nummer van uw iPhone kunt u al snel de waarde bepalen. Als u de juiste opkoper gevonden heeft door de actuele prijzen te vergelijken, kunt met het invullen van wat persoonlijke gegevens al snel uw iPhone verkopen. Vervolgens hoeft u alleen de telefoon op te sturen en u ontvangt uw geld binnen twee weken.

Verschillende opkopers waar uw iPhone verkocht kan worden
De verschillende opkopers voor iPhones zijn onder andere Zonzoo, Gsmloket en Envirofone. Zonzoo staat bekend als één van de eerste opkopers van telefoons en is marktleider. GSMLoket staat bekend om zijn goede prijzen. Ondanks de hoogste prijs garantie bij GeldvoorjeGSM is het niet aan te raden gebruik te maken van deze dienst. Er circuleren zeer veel negatieve recensies online. Uit verschillende ervaringen met Geldvoorjegsm blijkt de uitkomst te zijn dat het bedrijf zijn betalingsverplichting nogal eens verzuimt. Dit is dan ook de reden dat de prijzen van deze aanbieder niet worden meegenomen in de resultaten die geboden worden op iPhoneinleveren.nl. Envirofone biedt doorgaans een vergoeding die over het algemeen onder gemiddeld ligt bij de verkoop van uw iPhone. Hoewel de service goed is levert de verkoop gewoonweg niet genoeg op.

Prijzen vergelijken bij het verkopen van uw iPhone
Het is altijd verstandig de actuele prijzen eerst te vergelijken als u uw iPhone verkopen wilt. De verschillende opkopers bieden verschillende bedragen voor hetzelfde model. Omdat de opkopers de producten voor verschillende doeleinden gebruiken verschillen de prijzen. Vergelijken is dus een goed idee aangezien de prijzen tot wel vijftig procent kunnen verschillen. Zo behaalt u het meeste voordeel bij uw iPhone verkopen. iPhoneInleveren.nl biedt als eerste in Nederland een overzicht van verkoopprijzen welke door verschillende opkopers geboden worden voor een toestel. U kiest simpelweg het toestel dat u wenst te verkopen, zoekt vervolgens het juiste model op en bekijkt direct de prijs die verschillende opkopers bieden voor een bepaald toestel.

Voor- en nadelen bij verkopen aan een opkoper
U iPhone verkopen aan een opkoper heeft zijn voor- en nadelen. Enkele voordelen zijn dat u met minimale inspanning uw telefoon op betrouwbare wijze direct kunt verkopen, duidelijkheid over de prijzen en dat zelfs niet werkende iPhones geld opleveren. Een nadeel is dat verkopen aan een opkoper over het algemeen iets minder oplevert dan wanneer u de iPhone particulier probeert te verkopen.

Over iPhoneinleveren.nl en iPhone verkopen
iPhoneinleveren.nl is Nederlands eerste vergelijkingssite waar prijzen voor het opkopen van elke oude iPhone worden vergeleken. iPhoneinleveren.nl is op geen enkele manier gebonden aan welke opkoper dan ook. De vergelijking op de website is dus geheel onafhankelijk tot stand gekomen. De website is opgezet met als doel de verkoop van uw iPhone te vergemakkelijken. Dus: iPhone verkopen? Check de vergoedingen op iPhoneinleveren.nl.

Leuk? post