Informatiezuil.

InformatiezuilLOGO 24ID Check; informatiezuil

Voor het uitvoeren van leeftijdscontroles en het verifiëren en controleren van verschillende persoonsgegevens is het zeer geschikt om een informatiezuil te gebruiken. Bij 24ID Check kan men terecht voor twee verschillende informatiezuilen, namelijk de Flightcase en de Self Service zuil.

Flightcase en Self Service Zuil

De Flightcase informatiezuil is een unieke, mobiele informatiezuil die vaak gebruikt wordt bij evenementen en discotheken. De Flightcase informatiezuil is zeer geschikt als toegangscontrole. Binnen enkele seconden heeft de Flightcase de informatie opgehaald. Door het plaatsen van een identiteitsbewijs op de Flightcase weet men of het document vervalst is. De Flightcase is speciaal ontworpen voor toegangscontroles.

Een Self Service Zuil is een terminal waar bezoekers een account kunnen aanmaken waarmee zij dan een betaling kunnen verrichten, een document kunnen scannen of een pas kunnen printen. Door de koppeling met geïntegreerde CRM software worden de persoonsgegevens die gecontroleerd en geverifieerd zijn automatisch opgeslagen. De persoonsgegevens worden door deze informatiezuil volledig versleuteld en veilig opgeslagen. Een Self Service terminal is dus uitermate geschikt voor het controleren en het verifiëren van persoonsgegevens.

24ID Check

24ID Check is een organisatie die andere organisaties helpt bij het verbeteren van bedrijfsvoering, bij bestrijding van fraude en met het registreren van persoonsgegevens. Een klein onderdeel hiervan is het aanbieden van High Tech informatiezuilen.

24ID Check is de partner als het gaat om backoffice, self service terminals en echtheidscontroles. De scanners van 24ID Check zijn maatwerkoplossingen voor verschillende instanties in diverse sectoren zoals de horeca, de zorg en de overheid.

Interesse in een informatiezuil van 24ID Check, dan kan men geheel vrijblijvend een demo aanvragen van de gewenste zuil en deze uitproberen en er op deze manier achter komen of deze bij de organisatie past.

Ook een veilig gevoel richting het klantenbestand? Vraag een demo aan van een van de twee informatiezuilen en ervaar het zelf!

Leuk? post