Het ultieme Vaderdagcadeau

Aankomende zondag, 19 juni 2016, is het weer zover. Het is dan Vaderdag en het ideale moment om jouw vader in het zonnetje te zetten. De Nederlandse zon zal dit namelijk hoogstwaarschijnlijk aankomende zondag niet doen. Elk jaar ben je weer dagenlang bezig om te bedenken waar je jouw vader dit jaar mee kunt verrassen. Wordt het die welbekende mok met foto van jullie samen, een lekker traditioneel bierpakket of geef je toch liever een mooi horloge? Misschien heb je wel overwogen om jouw vader te verrassen met nieuw gereedschap zodat hij heerlijk kan gaan klussen. Hoe zorg je er nou voor dat jij jouw vader dit jaar echt verrast met een origineel Vaderdagcadeau? Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een origineel vaderdagcadeau

Als lieftallige zoon of dochter wil je jouw vader op deze speciale dag natuurlijk laten weten dat hij echt belangrijk voor jou is. Dit kan natuurlijk met een klein en eenvoudig cadeau, want het gaat tenslotte om het gebaar. Toch is het ook leuk om één keer per jaar echt uit te pakken met een cadeau dat jouw vader niet snel zal vergeten. Is jouw vader een man die graag met zijn tijd meegaat en die wel houdt van technische hoogstandjes? Pijnig je hersenen dan niet langer en koop voor Vaderdag een iPhone. Een iPhone, dat is toch veel te duur? Bij Forza Refurbished niet, daar zijn iPhones juist heel betaalbaar.

Een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een iPhone die tweedehands is, maar toch als nieuw. In tegenstelling tot een iPhone die je van een bekende of onbekende hebt overgekocht ben je met een refurbished toestel verzekerd van een goede iPhone die naar behoren werkt. 12 maanden garantie is standaard. Bij een refurbished iPhone zijn namelijk een aantal cruciale onderdelen van het toestel vervangen. Zo kan het voorkomen dat jouw vaders toekomstige refurbished iPhone beschikt over een nieuwe batterij, een nieuw beeldscherm en een hele nieuwe behuizing.

Bang dat je alleen kunt kiezen uit de oude modellen en één kleur? Dan heb je het mis. Bij Forza Refurbished heb je keuze uit diverse iPhone modellen en kleuren. Van de iPhone 4S in het wit tot de iPhone 6 Plus in het Goud. De keuze is enorm.

Het grote voordeel van refurbished

Het grote voordeel van dit refurbished cadeau is dat het zelfs voor jouw portemonnee is weggelegd. Een nieuwe iPhone is al gauw heel prijzig, maar een refurbished toestel is vele malen voordeliger. Heb je broers en zussen? Overtuig jouw broers en zussen dan van dit originele Vaderdagcadeau en deel de kosten.

 

Leuk? post