Door een goede paspoortcontrole weet je wie je voor je hebt!

Een paspoortcontrole kan snel, eenvoudig en veilig verlopen met een scanner van 24ID Check. De scan apparaten van 24ID Check zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Een paspoortcontrole bij 24 ID Check is beschikbaar in verschillende soorten en maten. De paspoortcontrole is een manier om de leeftijd te controleren van de mensen die iets willen doen waarbij een minimum leeftijd vereist is.

 

Een paspoortcontrole is veel beter uit te voeren met een apparaat. Dit komt omdat er veel fouten worden gemaakt wanneer iemand de paspoortcontrole handmatig doet. De fouten worden gemaakt met berekeningen wanneer er bijvoorbeeld veel controles achter elkaar moeten plaatsvinden. Er zijn ook mensen die zich proberen te legitimeren met een vals document. Als dat het geval is kunnen er vervelende situaties ontstaan. Er moet koste wat het kost dus een goede paspoortcontrole plaatsvinden.

 

24ID Check biedt de totaaloplossing voor allerlei bedrijven als het gaat om ID-controle, paspoortcontrole en klantacceptatie. De producten van 24ID Check variëren. Er zijn namelijk zoals eerder gezegd verschillende soorten en maten van de scanners. Een greep uit het assortiment:

 

  • ID-documentscanner Basis
  • ID-documentscanner Geavanceerd
  • ID-documentscanner geavanceerd inbouw
  • Flightcase self service terminal
  • 24ID Check self service terminal

 

De flightcase

 

De meeste scanners spreken voor zich. De flightcase self service terminal behoeft wat verdere informatie. De flight case self service terminal is een scanner waarbij de paspoortcontrole op verschillende plekken gedaan kan worden. De scanner zit namelijk verpakt in een flightcase. Wanneer u een groot evenement organiseert of een drukke locatie heeft kan de drukte per ingang wat fluctueren. In dat geval kan de Flightcase self service terminal vlug verplaatst worden om de controle ook op andere plaatsen te laten plaatsvinden.

24ID Check

De paspoortcontrole van 24ID Check is een veilige manier om de leeftijd te bepalen. 24ID Check levert apparaten die geen fouten maken tijdens het berekenen. Neem snel even contact op met 24ID Check om meer informatie te verkrijgen over de scanners.

Leuk? post