Een flexibele mantelbuis beschermt al uw kabels

Een kabel die door uw bedrijf loopt moet goed beschermd zijn. Losse kabels kunnen snel stuk gaan en dat kan grote gevolgen met zich mee brengen, een bedrijf zonder internet of telefonie is in de 21ste eeuw nergens. Een kapotte kabel moet gerepareerd worden en dat kan veel tijd en geld kosten.

 

Een kabel moet dus altijd beschermd zijn. De beste manier om een kabel te beschermen is een flexibele mantelbuis. Een flexibele mantelbuis is een soort mantel die om uw kabels heen gelegd kan worden. De mantelbuis is een stevige buis die de inliggende kabels beschermt. Ook als u ervoor kiest om kabels weg te werken in de grond of het beton is een flexibele mantelbuis een must have. De flexibele mantelbuis kan ingegraven worden en is bestand tegen grond of beton.

 

Flexibele mantelbuizen zijn te verkrijgen bij InfraTel. InfraTel is de winkel voor al uw technische benodigdheden. Alles wat u nodig heeft voor data- en telecomnetwerken is te koop bij InfraTel.

 

Ook uw flexibele mantelbuis is verkrijgbaar bij InfraTel. En de flexibele mantelbuis van Infratel heeft vele voordelen. Zo is de binnenkant in tegenstelling tot de buitenkant egaal. Dat helpt u de kabel door de flexibele mantelbuis te krijgen. Ook is de flexibele mantelbuis uitgerust met een trektouw binnenin. Het trektouw is een ander hulpmiddel om uw kabel door de flexibele mantelbuis te trekken.

 

Een flexibele mantelbuis van InfraTel is ook flexibel in zijn diameter. InfraTel verkoopt mantelbuizen van 40,50,63,75, 90 en 110 millimeter in doorsnede. Hoe dikker, hoe meer kabels u erdoorheen kan leggen. Zo is er altijd een flexibele mantelbuis die past bij uw situatie. De standaard mantelbuizen zijn 40 millimeter breed en 50 meter lang. Naar gelang uw situatie kan dat veranderd worden.

 

Neem snel contact op met InfraTel en bekijk welke flexibele mantelbuis u aanschaft voor uw bedrijf. U kan contact opnemen met het bedrijf via internet, of via de telefoon. In beide gevallen zult u zeer goed geholpen worden.

5/5 - (1)