Een camera drone kopen?

Camera droneEen camera drone is op dit moment 1 van de populairste gadget van dit moment. En dat is ook niet zo gek. Met een camera drone maak je tegenwoordig echt de mooiste beelden. Er zijn al tal van video’s rond gegaan op internet over drones die van alles filmen. In Enschede werd oudejaars avond (12 uur) gefilmd vanuit de lucht. En dit was echt waanzinnig.

Een drone met camera geschikt voor iedereen?

Kan iedereen vliegen met drone met camera? Het antwoord is ja. Vroeger was het nog een echte kunst om een quadcopter of drone te besturen. Tegenwoordig is dit een stuk eenvoudiger. Drones zijn vaak voorzien van speciale technology die er voor zorgt dat de drone haast uit zichzelf kan vliegen.

De DJI phantom 2 Vision is daar een goed voorbeeld van. Met 1 druk op de knop komt de drone automatisch terug vliegen naar de plek waar hij is opgestegen. Dus als je een in problemen zit hoef je alleen maar 1 knop in te drukken.

Welke drone is het meest geschikt voor een beginner?

Des ondanks dat het tegenwoordig steeds makkelijker word, adviseren wij om niet meteen te beginnen met een dure drone. Dit is waarom:

  • Je hebt nog nooit gevlogen waardoor het bij sommige situaties wel lastig kan worden.1 klein foutje kan je drone kosten
  • Misschien is een drone wel helemaal niks voor jou en heb je er zo veel geld aan uitgegeven. Een mini drone heb je al voor een paar tientjes en is ideaal om uit te proberen.

Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten. Wij geven alleen maar advies.

Succes met het kopen van en drone met camera!

Leuk? post