De populaire Hoverboards

Je zult ze zeker een paar keren zijn tegengekomen en ze hebben zeker je aandacht getrokken, want ze zijn best moeilijk over het hoofd te zien.

 

Een goedkoop Hoverboard is een elektrisch aangedreven transportmiddel gemaakt voor 1 persoon. Het heeft geen stuur en bestaat uit een tweedelige plank, een ingebouwde accu en 2 wieltjes. Het board kan in 360 graden draaien.

 

Je moet even oefenen voordat je een Hoverboard kan besturen, maar het is snel te leren. Zoek eerst een vlakke ruimte om op te oefenen. Als je in beweging wilt komen moet je naar voren leunen. Hierdoor breng je het drukpunt naar voren. Hoe harder je drukt, hoe sneller je vooruit gaat. Als je links, rechts of achteruit wilt gaat moet je gewoon de druk met je lichaamsgewicht verplaatsen.

 

Je Hoverboard moet, net als een laptop of smartphone, worden opgeladen. Er is een klein rood lichtje dat gaat branden als de batterij leeg is. Probeer ‘m te chargen voordat hij helemaal leeg loopt, want als je op hem rijdt en zijn batterij helemaal leeg is kan hij abrupt stoppen en dat kan best voor ongelukken zorgen. Als hij helemaal is opgeladen moet je hem niet te lang zo laten, want de batterij kan anders schade oplopen.

 

Het apparaat is eigenlijk op de markt gebracht voor tieners, maar hij wordt ook vaker in her bedrijfsleven gebruikt. Men gebruikt ze op grote terreinen, op luchthavens en gebouwen, zoals ziekenhuizen.

 

Voor veiligheid is het verboden om in Nederland met een Hoverboard in het openbaar te gaan. Er wordt ook aangeraden om een helm en knie- en elleboogbescherming te dragen.

Leuk? post

Plaats een reactie