Konijnenhok

Konijnenhok

Gaat u konijnen aanschaffen en bent u nog op zoek naar een mooi en functioneel konijnenhok? Stop dan maar met zoeken: bij Dierenhandel Hoogendoorn heeft u de keuze tussen veel verschillende konijnenhokken die allemaal hun eigen voordelen hebben. We hebben allerlei konijnenhokken in huis en als u niets geschikts kunt vinden kunnen we ook een konijnenhok op maat voor u maken.

 

Wat hebben wij te bieden?

De konijnenhokken die wij verkopen zijn door onze timmermannen met de hand gemaakt en bestaan uitsluitend uit kwalitatieve materialen. Als u liever zelf aan de slag gaat met een konijnenhok hebben wij ook bouwpakketten beschikbaar. We hebben hokken in huis in diverse prijsklassen zodat iedereen iets geschikts zal kunnen vinden. De hokken die we verkopen zijn allemaal ruim en groot genoeg om uw konijnen een aangenaam verblijf te kunnen bieden.

 

Het ontwerp van onze hokken is functioneel: ze beschikken over aflopende daken zodat water eenvoudig wordt afgevoerd, en daarnaast vergen ze weinig onderhoud. Schoonmaken is gemakkelijk en zal u niet veel tijd kosten.

 

Het materiaal van onze hokken is voornamelijk geïmpregneerd grenenhout, en de meeste hokken beschikken over een bodem van betonplex dat er voor zorgt dat er geen vocht in het hout komt. Zodoende zal het hout niet gaan rotten.

 

Als u interesse heeft in een konijnenhok kunt u ons complete aanbod gemakkelijk bekijken in onze webshop. Als u vragen heeft kunt u deze te allen tijde aan ons stellen.

 

Onderhoud

Onze konijnenhokken zullen niet veel onderhoud vergen. We raden u aan uw hok minstens een keer per week schoon te maken, en zorg er tevens voor dat uw konijnen niet de hele dag in de zon zitten. Ook is het belangrijk dat uw konijnen ’s nachts van volledige duisternis kunnen genieten.

 

Heeft u interesse in een konijnenhok? Neem dan gerust contact met ons op.

Leuk? post

Plaats een reactie