Verlegenheid tips, lees verder!

Wil jij verlegenheid tips die je direct kunt toepassen voor snel resultaat? Dan ben je in dit artikel op het goede pad gekomen. Ik ga je namelijk het een en ander uitleggen over verlegenheid en je een aantal zeer bruikbare tips geven die je meteen kunt gaan toepassen in de praktijk.

Verlegenheid komt voor bij iedereen, bij de 1 in meerdere maten dan bij de ander. Iedereen heeft zich wel eens verlegen gevoeld maar bij de een kan het net wat drastischer zijn dan de ander. Zo krijgt de 1 een super rood hoofd terwijl er aan de ander totaal niks te zien valt. Dit verschilt enorm per persoon, dat is niet erg! Vandaar dat je op deze pagina een aantal verlegenheid tips vind om mee aan de slag te gaan.

Verlegenheid tips

Met deze tips kun jij verlegenheid overwinnen!

  1. Ga uit je comfort zone; daarmee wil ik zeggen dat je het gewoon moet doen! Doe dingen die je normaal niet doet en kijk wat er gebeurt. Durf het aan!
  2. De seconde regel; dit is een erg belangrijke en effectieve regel om onzekerheid uit de weg te slaan. Als je iets wilt gaan doen denk je hier maximaal 3 seconde aan en dan beslis je of je het doet of niet. Dit is een zeer effectieve manier om er niet te lang over na te denken. Hoe langer je er over een actie nadenkt des te groter de stap wordt om het daadwerkelijk te doen.
  3. Geef complimentjes; ieder mensen krijgt graag complimentjes, wees dus aardig tegen de ander, dit kan immers nooit fout gaan.
Leuk? post