Relatietherapie op een toegankelijke wijze

Als kind had Ralph al vroeg belangstelling voor de Grote Vragen van het Leven. Het had dan ook maar weinig gescheeld of hij had filosofie gestudeerd.

Aan de andere kant was Ralph ook op een haar na accountant. Hij was goed met cijfer en zag in accountancy een mooie, vrij zekere plek om een loopbaan op te bouwen.
De opleiding ging me goed af. Bovendien kon hij het mooi combineren met een persoonlijke passie: muziek maken.

Tot Ralph een belangrijk vak niet haalde, op een tiende na. Hij moest herkansen en het hele vak opnieuw doen. Was dat nou zijn leven? Had hij hiervoor gekozen? Hij werd wakker en merkte dat Ralph de accountancy erg saai vond worden.
Zijn aandacht verslapte en blijkbaar was dat tiende punt voor mij voldoende om zijn keuze te heroverwegen. Ralph stelde mezelf de vraag: ‘Als ik dan toch veel moeite ga doen, wil ik dat dan hiervoor doen?’

Nee dus. Met dit nieuwe inzicht ging Ralph te rade bij drie studierichtingen: filosofie, sociologie en psychologie. Dat het uiteindelijk psychologie werd, heeft denk hij vooral te maken met de mogelijkheid mensen te kunnen helpen bij vraagstukken in hun leven.

Levensvragen, maar dan voor iedereen persoonlijk. Hij rondde zijn studie in Groningen af. In klinische psychologie en neuropsychologie om precies te zijn.

Wil je nader kennismaken met Ralph Evers om te verkennen of hij de relatietherapeut voor jou en je partner is? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.

Leuk? post