Relatietherapie Haagse Stijl

Simone van Wijk is de eigenaar van Psycholoog Den Haag. Ben u op zoek naar een bevlogen psycholoog met een zeer persoonlijke werkwijze in de omgeving van Den Haag? Aarzel dan niet om contact met haar op te nemen.

Ze stel zichzelf al haar hele leven de grote vragen. Waarom doen we wat we doen? Waarom is het voor de een zo moeilijk om geluk te vinden terwijl het voor een ander zo makkelijk is? Bij het kiezen van de beroepsrichting in de derde klas kwam ‘psychologie’ heel vanzelfsprekend naar voren en dat is nooit veranderd.

Naast het innerlijk is ook sport belangrijk voor haar. In het derde jaar van haar studie psychologie besloot ze ook een sportopleiding te volgen. Ze denk dat die combinatie een rode draad is in haar werk en ook haar stijl van werken weergeeft (doorzettingsvermogen, kracht, speelsheid). We werken aan de hand van ervaring. Praten en analyseren is een belangrijk onderdeel van de behandeling, maar zeker net zo belangrijk als doen. Door te ervaren wat er gebeurt, te ondervinden hoe het voelt, kun je jezelf opnieuw richting geven. Haar cliënten vinden die concrete aanpak heel plezierig omdat je echt aan de slag kunt. Dat neemt ook het gevoel van machteloosheid al meteen aan het begin van de behandeling een beetje weg.

Meer weten over wat Simone van Wijk op het gebied van relatietherapie voor u kunt betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.

Leuk? post