Problemen met je relatie? Los ze effectief op in Haarlem

Heeft u problemen met uw relatie? Kan u het maar niet oplossen zonder voor meer ruzie veroorzaken? Woont u in de buurt van Haarlem? Dan kan u uw relatie redden bij Psycholoog Haarlem.

Steeds meer stellen laten zich tijdelijk begeleiden door een relatietherapeut. Vaak blijken grote problemen toch vooral communicatieproblemen te zijn en hebben stellen elkaar uit het oog verloren.

Meestal zijn de stellen bijzonder verrast van het tempo waarin de kern van de problemen wordt blootgelegd. Dat komt vooral omdat jullie niet door hebben hoe jullie interactie zelfs in een gewoon gesprekje wordt gekenmerkt door vaste patronen en verhoudingen. Jullie reageren in een reflex op elkaar. De patronen zijn zó dominant dat je ze niet kunt negeren. Cliënten zelf hebben vaak helemaal niet door hoe zichtbaar hun interactie is, hoe veelzeggend ze in herhaling vallen, zelfs in een kort gesprekje.

Goed moment om even stil te staan bij het volgende: soms is er meer aan de hand. Soms heeft één van jullie een ander probleem dat nooit aan de orde kwam – somberheid, een burn-out, een slecht verwerkt verlies.

Meer weten over Haarlem Relatietherapie?

Leuk? post