Licht in de sporthal

Het is belangrijk dat kinderen veel sporten. Vele scholen maken dan ook gebruik van een eigen of de plaatselijke sporthal voor de nodige uurtjes sport in de week.

Een gelijkmatige verdeling van het licht is belangrijk in sporthallen. Dit wordt belangrijk geacht doordat bewegingen van mensen of attributen zoals ballen erg snel kunnen gaan in de zaal. Het oog mag dus niet gestoord worden door een ongelijkmatige verdeling van licht, deze moet scherp gesteld kunnen worden zonder afleiding van andere zaken.

Lichtproduct in de sporthal

Het product excis biedt de oplossing door het zorgen van een gelijkmatige verdeling van het licht. Deze gelijkmatigheid wordt gecreëerd door het plaatsen van armaturen in een vaste lijn. Het is echter wel belangrijk dat de armaturen goed afgeschermd worden zodat kinderen of ouderen die gebruik maken van de zaal niet verblind worden wanneer ze meerdere malen omhoog kijken.

Het product maakt gebruik van een aanwezigheidsdetector. Zo schakelt het licht na een bepaalde periode zonder beweging vanzelf uit. Dit voorkomt onnodig energie verbruik. Het product is een duurzaam product en is gemakkelijk te installeren. Het product is verkrijgbaar bij Fagerhult. Wanneer het mogelijk is de zaal af te schermen door scheidingswanden, is het mogelijk om door middel van een besturingssysteem te zorgen voor een automatische kwalitatieve lichtverdeling. Kijk voor meer informatie over een goede verlichting in sporthallen op http://www.fagerhult.com/nl/

Leuk? post