Een mannenavond organiseren

In een vriendengroep zullen jullie waarschijnlijk allemaal drukke schema’s hebben. Dan is het extra leuk om weer eens een gezellige mannenavond te organiseren. Dit hoeft helemaal niet heel veel moeite te zijn, het is alleen belangrijk om op tijd een datum te prikken. Zo is de kans klein dat er iemand al iets heeft gepland, waardoor jullie gezellig met de hele vriendengroep kunnen bijkletsen. Een aantal zaken mogen natuurlijk niet ontbreken op een mannenavond, deze zullen we hieronder even bespreken.

Projector

Gezellig op de bank hangen met een drankje, wat kletsen, een actiefilm kijken of FIFA spelen zijn erg leuk op een mannenavond. Om dit extra dimensie te geven, kun je ervoor kiezen om een projector op de grootste muur van de kamer te laten schijnen. Zo ontstaat er een echte thuisbioscoop, waardoor jullie lekker kunnen chillen.

Mini koelkast

Een mini koelkast is de perfecte gadget bij deze mannenavond. Jullie zitten lekker op de bank, genietend van een film en een drankje, maar op een gegeven moment moeten de drankjes bijgeschonken worden. Niemand heeft zin om op te staan en naar de koelkast te lopen voor iedereen. In dit geval is een mini koelkast ideaal. Deze kun je gewoon naast de bank plaatsen, waardoor je niet hoeft te gaan lopen. De mini koelkast zet je natuurlijk vol met lekkere drankjes en hapjes. Biertjes, frisdrank, dropshot en andere dranken mogen niet ontbreken. Als je er rekening mee houdt wat je vrienden lekkere drankjes vinden, komt dit zeker goed.

Hapjes

Naast de drankjes in de mini koelkast, moeten er natuurlijk ook lekkere hapjes zijn. Je kunt kiezen voor makkelijke nootjes en chips uit de zak, maar je kunt ook iets meer moeite doen. Zelf hapjes maken kan namelijk ook. Verder kun je een popcornmachine wegzetten om onbeperkt voorzien te zijn van popcorn. Bitterballen zijn ook snacks die eigenlijk niet mogen ontbreken tijdens een mannenavond. Je kunt ze frituren in de frietpan, maar je kunt ze ook klaarmaken in de Airfryer.

Gamen

Als je lekker op de bank zit, kun je natuurlijk gezellig een actiefilm of voetbal kijken op een groot scherm of met een projector op de muur. Echter kan het ook heel gezellig zijn om een potje FIFA te spelen. Je kunt er een kleine competitie van maken, of gewoon spelen voor het plezier.

BBQ

In de winter is dit een stukje moeilijker, maar in de zomer kan het erg leuk zijn om een barbecue in de tuin te zetten. Als je een mooie tuin hebt met lounge banken, is het heerlijk om op een zomerse avond te barbecuen. Onder het genot een stukje vlees, een drankje en de ondergaande zon, kunnen jullie gezellig bijpraten over de afgelopen tijd.


Dit zijn verschillende mogelijkheden voor een mannenavond, maar met gezellige vrienden komt het meestal wel goed. Het is leuk als je van te voren wat voorbereidingen treft voor een gezellige avond, dit hoeft helemaal niet veel geld of moeite te kosten.

drink-738835_640

5/5 - (1)