Xbox live kaarten kopen

Xbox Live kaarten bieden de mogelijkheid om een Xbox Live Gold abonnement te nemen zonder creditcard. Xbox Live kaarten worden aangeboden door een reeks verschillende aanbieders waardoor je met contact geld in een winkel je Xbox Live abonnement kunt betalen of op het internet via iDeal (Nederland) of MisterCash(België) je Xbox Live Gold abonnement kunt betalen.

Direct toegang

Toch kan dit één nadeel hebben ten opzichte van betalen met een creditcard, je hebt niet direct toegang. Je moet de deur uit om de kaart te kopen of wachten tot de kaart thuisbezorgd wordt. Gelukkig is er de laatste jaren een steeds populairder wordende service die je in staat stelt een Xbox Live Gold abonnement te nemen met een kaart en toch direct toegang te krijgen.
De kaart werkt via een code en verschillende online winkels tonen de code op je scherm of mailen deze direct na betaling, waardoor je deze direct in je Microsoft-account kunt invullen en op Xbox Live Gold kan. Deze sites werken doorgaans met iDeal en MisterCash, dus een creditcard is niet nodig en je hebt nog steeds direct toegang.

Goedkoper

Online kopen kan sowieso prijsbewust maken, want het is snel en makkelijk prijzen vergelijken tussen verschillende aanbieders. Het is misschien verleidelijk te denken dat de diensten die je direct de code geven daar extra voor rekenen, maar dit zijn vaak juist de goedkoopste. Ze hebben geen overheadkosten van het versturen van de kaarten of het huren van een pand voor de winkel en door die kosten niet te maken, hoeven ze deze niet bij de prijs op te tellen. En dat is ook een voordeel van de kaarten, met een creditcard stelt Microsoft de prijs vast en heb je weinig keuze, maar voor de kaarten hanteert Microsoft een adviesprijs en daar kunnen aanbieders van afwijken in jouw voordeel.

Leuk? post