Optimaal bedrijfsproces met Microsoft SharePoint

Iedereen kent natuurlijk Microsoft Office. U heeft ook vast wel eens gewerkt met een programma als Micrsoft Word, Excel, Powerpoint of Outlook. Maar heeft u ook al eens kennis gemaakt met het programma Microsoft SharePoint? SharePoint is een geweldig programma als het gaat om het optimaliseren van uw bedrijfsproces. Met Microsoft Sharepoint kunt u namelijk zeer effectief communiceren met de rest van uw medewerkers.

Hoe werkt Sharepoint precies?

Met SharePoint kunt u via een website (die alleen beschikbaar is voor u en uw werknemers) allerlei bestanden delen met elkaar. U heeft allerlei mogelijkheden en opties die u naar uw eigen wens in kunt stellen. SharePoint is onderdeel van het grote pakket Office 365.

Waar bestel ik zo’n SharePoint pakket?

Er zijn veel bedrijven die u kunnen helpen bij het implementeren en integreren van SharePoint. Vaak is het echter zo dat bedrijven het installeren en dan denken dat ze er klaar mee zijn. Echter is het van groot belang dat de nazorg bij zo’n bedrijf ook goed is. Wanneer u dan vragen of opmerkingen heeft kunt u deze dan ook stellen. Verder staan goede Microsoft partijen bekend om hun Microsoft Partner logo. Dit logo wordt alleen verstrekt aan bedrijven die gespecialiseerde en gecertificeerde werknemers in dienst heeft. Interchange is zo’n bedrijf die dit allemaal bij u kan klaarmaken.

Leuk? post