Kabeltester om erachter te komen of je kabels nog intact zijn!

 

Een kabeltester is een manier om te controleren of kabels goed zijn aangesloten. Nu denk je wellicht dat het makkelijker is om te kijken of er signaal uitkomt maar ook daar heb je een kabeltester voor nodig. Ook om erachter te komen of kabels die veel op elkaar lijken niet per ongelijk zijn verwisselt biedt een kabeltester uitkomst. Een kabeltester is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor verschillende soorten kabels. Een kabeltester is een must in de gereedschapskist van elke monteur!

 

Zoveel mensen zoveel wensen

Een kabeltester is verkrijgbaar in veel uitvoeringen. Technische groothandel InfraTel helpt u bij de keuze tussen het grote aanbod van de kabeltesters. Het grote aanbod van de kabeltesters is te koop bij InfraTel.

 

De LAN kabeltester is gemaakt om verschillende kabeltypes te onderzoeken. De beide uiteindes van de kabeltester moeten aangesloten worden op de kabeltester om de kabels te meten. Je weet dan of het signaal goed wordt doorgegeven en of de kabels niet verwisseld zijn. De kabeltester met toongenerator kan gebruikt worden als de kabels allemaal aan elkaar gebonden zijn of wanneer ze zijn weggewerkt in de vloer of de muur. Met de toongenerator wordt het heel eenvoudig om erachter te komen of het signaal verstoort en als dat het geval is, waar dan precies.

 

Toongenerator

De toongenerator zendt een uitzonderijke of frequentie uit door via de kabel. Dit signaal is met behulp van een sonde uit te lezen. De sonde kan heel nauwkeurig aangeven waar het signaal nog wel wordt uitgezonden of waar het signaal niet meer werkten waar de kabel dus kapot is. Dat scheelt veel werk en zorgt ervoor dat je de muur of de vloer niet kapot hoeft te maken.

 

InfraTel

Bekijk het aanbod van InfraTel om erachter te komen welke kabeltesters het best zullen werken voor jou! Het aanbod vind je online in de webshop van InfraTel!

Leuk? post