IT vacature

IT vacature

Ben je op zoek naar een interessante IT vacature die precies bij jou en je vaardigheden past? Dan ben je bij Q & A ICT Dienstverlening aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten vacatures en je zal bij ons gegarandeerd een geschikte IT vacature vinden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT detachering en we beschikken over een enorm netwerk aan klanten die zowel binnen als buiten de Randstad zijn gelegen. Als je op zoek bent naar een IT vacature ben je bij Q & A ICT Dienstverlening op de juiste plek.

 

Wat hebben wij in huis?

Bij Q & A ICT Dienstverlening zijn we altijd op zoek naar IT specialisten die specifieke en complexe IT vraagstukken op kunnen lossen. Onze klanten zijn voortdurend op zoek naar externe professionals en daarom kloppen ze regelmatig bij ons aan: wij weten al jarenlang de juiste mensen op de juiste plekken te zetten.

 

De functies die onze klanten aanbieden zijn vaak zeer uiteenlopend: de functies variƫren van packaging, Microsoft consulting, Cloudbeheer tot applicatiebeheer. Ook projectmanagement is een veel gezochte functie. Je leest het al: bij ons zijn de mogelijkheden groot. Een compleet overzicht van alle huidige IT vacatures kun je vinden op onze website.

 

Als jij over de benodigde capaciteiten beschikt nodigen we je graag uit voor een gesprek. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris inclusief bonussen. Ook ontvang je een auto van de zaak. Bij Q & A ICT Dienstverlening heb je de mogelijkheid tot extra scholing en opleiding; je kunt hierdoor aanvullende certificaten behalen en jezelf dus nog meer ontwikkelen. Op den duur behoort zelfs een vast contract tot de mogelijkheden.

 

Heb jij interesse in een passende IT vacature of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak met je!

Leuk? post

Plaats een reactie