ICT advies in Zwolle

Als ondernemer van een middenkleinbedrijf kunt een sterke behoefte hebben aan de hulp van een ICT-bedrijf bij jou in de buurt. Als jij je bedrijf hebt gevestigd in Zwolle in omgeving, dan is MKB-ICT er voor het oplossen van jullie computerproblemen. Wij zijn een automatiseringsbedrijf. Als automatiseringsbedrijf richten wij ons helemaal op het MKB. Dit betekent voor jou dat wij onze diensten tegen een betaalbare prijs leveren.

Ons aanbod

Wij werken met professionals te verstand hebben van ICT infrastructuur. Deze hebben we aangenomen, omdat hun opleiding uitstekend aansluit bij hun werkzaamheden. Ons team kan jullie ICT onderdelen installeren, beveiligen en beheren. Wij doen de voorinstallatie bij ons op kantoren en leveren de installatie pas, als wij tevreden zijn. Jullie hebben er op deze manier helemaal geen omkijken naar. Daarnaast bieden wij hulp op korte termijn. Onze contracten zijn flexibel en bestaan uit modules. Zo kun jij als eigenaar zelf met ons je contract samenstellen met de juiste modules. Je kunt zelfs als het toch anders moet modules aan- of uitzetten en aanpassen. Dit kan gewoon tijdens de contractduur. Bij ons kun je er zeker van zijn dat wij onze diensten met een goede kwaliteit leveren.

Waarom voor ons kiezen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten aan het middenkleinbedrijf. Wij kennen de mogelijkheden en de grenzen van deze branche. Wij bieden onze contracten aan in modules, omdat jij als eigenaar weet welke diensten je nodig hebt. Onze contracten zijn daarnaast flexibel, omdat jij als ondernemer iets over het hoofd kan hebben gezien. Je kunt dus tijdens de contractduur je contract zonder problemen aanpassen. Onze diensten hebben een uitstekende kwaliteit, doordat onze professionals uitstekend zijn opgeleid.

Als wij een probleem voor je kunnen oplossen op ICT Zwolle gebied, hoef je ons maar te bellen. De aard van het probleem maakt ons niet uit. Wij kunnen je helpen met de beveiliging van het computersysteem en netwerk installeren en beheren. Voor ons is het belangrijk dat wij iets voor je kunnen betekenen, als jij een probleem hebt.

Leuk? post