De passende IT-oplossing voor uw vraag

Heeft u vragen of ideeën omtrent de IT van uw bedrijf? De specialisten van het ICT Bedrijf Kembit Innovation & Intelligence ontwikkelen de passende oplossing voor iedere vraag! Onze IT diensten bestaan onder andere uit governance, risk management en compliance, IT security, het ontwikkelen van maatwerk applicaties, infrastructuur en connectivity, projectrealisatie, ICT regie en organisatie transformatie. Andere IT vraagstukken vallen wellicht buiten onze standaard dienstverlening maar dat betekent niet dat we hiervoor geen oplossing kunnen ontwikkelen!

Wij staan garant voor vernieuwende ideeën en maatwerk oplossingen voor uw bedrijf. Wij optimaliseren uw bedrijfsprocessen zodat u efficiënter en voordeliger kan werken. Zo kan u de volledige potentie van uw team benutten in plaats van te focussen op zaken die niet uw core business zijn. Kortom, uw succes is onze kracht.

De Kembit servicedesk

Met de Kembit servicedesk kunnen klanten direct geholpen worden met problemen en uitdagingen. Zo hoeft u geen afspraak te maken of in de telefonische wachtrij staan, u wordt direct geholpen. De Kembit servicedesk is doordeweeks van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar.

Over Kembit Innovation & Intelligence.

Kembit Innovation & Intelligence werd in 1996 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-organisatie. Ons team bestaat uit meer dan 100 professionals met een gezamenlijk doel: een brug slaan tussen uw bedrijf, uw werknemers en uw IT.

Werken bij Kembit Innovation & Intelligence

Kembit is groeiende en altijd op zoek naar gedreven professionals die vooruit lopen op innovatie en een passie voor IT hebben. Onze werknemers kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en allerlei mogelijkheden om verder te groeien en te leren. Zelfs als er geen vacature openstaat staan wij altijd open voor een open sollicitatie.

5/5 - (2)

Plaats een reactie