De 6 Beste Laptops voor Gebruik in de Zon

Zoek je een laptop waarbij het beeld perfect leesbaar is in de zon? Lees dan dit artikel aandachtig door want wij geven je een aantal laptop modellen die het geweldig doen in de zon. Naast een goed leesbaar scherm met zonlicht is de accu ook van groot belang. Hier gaan we lekker diep op in en geven je de 6 beste laptops voor in de zon.

 

Waarom zou je met de laptop in de zon willen zitten?

 1. Genieten van het buitenleven: Met een laptop die goed werkt in de zon, kunt u genieten van het buitenleven terwijl u werkt, studeert of ontspant. Of het nu in een park is, in een tuin of op een terras, het is mogelijk om productief te zijn terwijl u geniet van de natuur en het zonnige weer.
 2. Gezondheidsvoordelen: Blootstelling aan zonlicht is cruciaal voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam, wat bijdraagt aan de gezondheid van onze botten en ons immuunsysteem. Het werken in de zon kan ook helpen om de stemming te verbeteren en symptomen van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) te verminderen.
 3. Flexibiliteit: Als u een laptop heeft die goed presteert in de zon, kunt u werken vanaf elke locatie met een internetverbinding. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die vaak onderweg zijn of die op afstand werken.
 4. Verandering van omgeving: Werken in een andere omgeving kan de creativiteit stimuleren en het moreel verhogen. Het kan ook helpen om de eentonigheid van het werken op dezelfde locatie te doorbreken. Dit is ook waarom digitale nomaden ervoor kiezen om te reizen en te werken.

 

Belangrijke specificaties voor Laptops in de Zon

Het kiezen van een laptop die in de zon kan worden gebruikt, vereist aandacht voor bepaalde specificaties. Allereerst is de helderheid van het scherm cruciaal. Een laptop met een helder scherm kan concurreren met het omgevingslicht, wat essentieel is bij gebruik buitenshuis. Daarnaast is de kwaliteit van het scherm ook een belangrijke overweging, zoals de resolutie en de kleurenweergave.

De accuprestaties van een laptop zijn uiterst belangrijk als je van plan bent om buiten te werken. Je hebt niet altijd toegang tot elektriciteit (stopcontact) dus moet in dat geval beschikken over een laptop met een lange batterijduur. Een sterke accu verhoogt de mobiliteit en de productiviteit. Je kunt bij wijze van spreken op de top van een berg gaan zitten werken in het zonnetje voor een hele dag, mits de accu dat volhoudt. Een wanneer je accu lang meegaat dan hoef je niet je werk te onderbreken om een stopcontact te gaan zoeken.

 

Beste laptops voor in de zon

We hebben verschillende laptops onderzocht die goed presteren in de zon, op basis van gebruikersfeedback en professionele recensies. Hier zijn onze topaanbevelingen:

#1 Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha 13.3-inch QLED

Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha 13.3-inch QLED

De Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha is een krachtige, veelzijdige convertible die is uitgerust met Samsung’s uitstekende buitenmodus. Hiermee kun je de helderheid van het scherm opvoeren tot wel 600 nits, waardoor het onze topkeuze is. Bovendien is het aanzienlijk betaalbaarder dan veel concurrerende apparaten, wat geweldig is als je geen enorm budget hebt.

 • Gewicht 1.18kg
 • Accu 54Wh

 

#2 Dell XPS 13 Plus (9320)

Dell XPS 13 Plus (9320)

De Dell XPS 13 Plus is een nieuwe versie van Dell’s iconische Ultrabook die beschikt over top-of-the-line 12e generatie Intel CPU’s, DDR5 RAM, en een flitsend ontwerp met een superdun profiel en een groot, comfortabel toetsenbord. Bovendien wordt het geleverd met een stellair en helder display dat er fenomenaal uitziet. Het is prijziger dan de klassieke Dell XPS 13, maar het is het waard.

 • Gewicht 1.17 kg
 • Accu is 55Wh

 

#3 Dell XPS 13 (9310) 13.4-inch

Dell XPS 13 (9310) 13.4-inch

Het beproefde en betrouwbare Dell XPS 13 is een van de beste laptops ter wereld, met uitstekende specificaties, een premium ontwerp, en een fantastisch display dat, hoewel niet zo helder als Samsung’s buitenmodus, nog steeds behoorlijk helder is. Het heeft ook een toonaangevende batterijduur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over te vaak opladen.

 • Gewicht 1.27 kg
 • Accu 52 Wh

 

#4 Dell XPS 17 (9700) 17-inch

Dell XPS 17 (9700) 17-inch

De Dell XPS 17 is een beest van een laptop met kwalitatief hoogwaardige specificaties, het uitstekende laptopontwerp van Dell, en een groot, helder scherm dat schittering effectief neutraliseert. Het is perfect voor makers en is ook in staat om solide prestaties te leveren voor gaming.

 • Gewicht 2.17 kg
 • Accu 97Wh.

 

#5 Gigabyte AERO 17 YE5 17.3-inch 120Hz

Gigabyte AERO 17 YE5 17.3-inch 120Hz

Met zijn NVIDIA RTX 3080 Ti, krachtige Intel Core i9-12900HK CPU en 32GB DDR5 geheugen, is de AERO 17 een van de beste op gaming gerichte laptops die tegenwoordig beschikbaar zijn (hoewel hij niet goedkoop is). Het heeft ook een extreem helder 4K Mini LED-display dat er prachtig uitziet en effectief schittering tegengaat. Dit is een aanrader ook voor videobewerking.

 • Gewicht 2.6 kg
 • Accu 99 Wh

 

#6 Samsung Galaxy Book Pro 15.6-inch

Samsung Galaxy Book Pro 15.6-inch

De Samsung Galaxy Book Pro is een uitstekende keuze als je maximale helderheid nodig hebt met een beperkt budget, want het is de meest betaalbare Samsung-laptop die nog steeds beschikt over Samsung’s buitenmodus. Ook de prestaties en het ontwerp van de Galaxy Book Pro zijn uitstekend.

 • Gewicht 1.05 kg
 • Accu 67 Wh

 

5/5 - (1)

Plaats een reactie