Waarom bouwmaterialen online bestellen

Heb je een klus te doen en gemakkelijk en snel bouwmaterialen nodig? Kies er dan voor om ze vanuit je luie stoel online te bestellen, want dat is vaak veel voordeliger dan dat je de materialen in een reguliere bouwmarkt koopt en je kunt het doen wanneer je maar wilt. Zo vermijd je ook nog eens opdringerige verkopers. Ideaal voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Waarom je bouwmaterialen online zou moeten bestellen?

Prijs en kwaliteit
Je ontvang goede en professionele kwaliteit bouwmaterialen voor een zeer scherpe prijs. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Snelle levering en gratis verzending
De bouwmaterialen worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie door heel Nederland. Sjouwen met zware materialen is dus verleden tijd en je kunt direct aan de slag. Tijdens het bestellen kun je zelf een keuze maken uit de beschikbare bezorgdagen en bij ieder product wordt aangegeven wat de verwachte levertijd is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. De materialen worden gratis verzonden bij een besteding boven €350. Je kunt er ook voor kiezen om je bouwmateriaal gratis af te halen op een door jouw gewenste locatie in heel Nederland. Bevalt het product je niet? Dan kun je bouwmaterialen altijd gratis terugsturen. Je hebt dertig dagen bedenktijd. Na ontvangst van het artikel krijg je het aankoopbedrag terug.

Ruim assortiment
Je vindt een ruim assortiment bouwmaterialen online. Van gipsplaten, ki-kern, multiplex, Ytong blokken, plaatmaterialen, houtmaterialen, isolatie en gereedschap tot kozijnen, dakpannen, mortels, dak-ramen en nog veel meer. Bij ieder materiaal wordt er een advies gegeven. Is het nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan een van de instructievideo’s. Ook kun je altijd contact opnemen over jouw online aankoop en kun je de klantbeoordelingen bekijken om erachter te komen wat anderen van het product vinden.

Bepaal gemakkelijk de benodigde hoeveelheid bouwmateriaal
Het is vaak moeilijk om te bepalen welke hoeveelheid je nodig hebt. Daar is een oplossing voor: de klus calculator. Daarmee kun je direct uitrekenen welke aantallen je nodig hebt en zit je niet ineens op de helft van je klus zonder materiaal.

Veilig betalen
Je hoeft niet bang te zijn dat de betaling niet veilig verloopt, want je betaalt in een beschermde omgeving. Je kunt ervoor kiezen om met iDeal te betalen, PayPal, MasterCard, VISA of AfterPay.

Exclusieve aanbiedingen
Online vind je vaak exclusieve aanbiedingen die in een reguliere bouwmarkt niet te vinden zijn. Ook zijn bouwmaterialen bijna altijd op voorraad.

Eenvoudig zoeken
Producten zijn gemakkelijk te vinden in de webshop door gebruik te maken van de zoekfunctie. Typ en trefwoord in en vind het product. Zo bespaar je veel tijd en energie.

Waar kies jij voor? De webshop of de reguliere bouwmarkt?

Leuk? post