Een optimale inrichting van uw pand!

Kies een systeemwand

Een systeemwand kan in elk pand een welkome verandering zijn. Het fijne van een wand is dat hij geïnstalleerd kan worden een grote, ingrijpende verbouwing. Een wand kan gebouwd worden in haast elk pand. Het meest voorkomend is een wand in een kantoor. Hier heeft een systeemwand veel effect omdat hier veel mensen geconcentreerd aan de slag moeten zijn, maar wel met elkaar moeten communiceren. Een wand geeft de nodige privacy maar zorgt ook voor de nodige openheid.

 

Dit komt omdat een systeem wand volledig volgens uw wensen is in te richten. De wand kan namelijk deels of helemaal uit glas bestaan. Ook kan het glas voor een deel afgeplakt worden, zo bewaart u de privacy van u, uw werknemers en eventueel van uw klanten. Toch zorgt een glazensysteemwand voor openheid en licht.

 

40 jaar ervaring

De beste systeemwanden vindt u bij Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project is het bedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft met de bouw, de installatie en het ontwerpen van systeemwanden. Een systeemwand van Brakel Totaal Project staat voor kwaliteit en degelijkheid.

 

Een systeemwand van Brakel Totaal Project is zo handig omdat je slechts met een partij rekening dient te houden. Dat komt omdat Brakel Totaal Project een eigen fabriek bezit. In deze fabriek worden de door Brakel Totaal Project gemaakte plannen uitgewerkt. Een bedrijf dat alles voor u doet, het ontwerp, de bouw van de systeemwanden, de installatie van de systeemwand en eventueel onderhoud of verbouwingen aan de wand.

 

Brakel Totaal Project

Neem eens vrijblijvend contact op met Brakel Totaal Project om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden van een systeemwand in uw pand. Op de site, brakeltotaalproject.nl vindt u voorbeelden van de systeemwanden die Brakel Totaal Project kan leveren. Ook vindt u meer informatie over de manier waarop u contact kunt opnemen en de werkwijze van Brakel Totaal Project.

Leuk? post