Correctief onderhoud, van levensbelang!

Correctief onderhoud.correctief onderhoud

Correctief onderhoud wordt uitgevoerd nadat er tijdens het preventief onderhoud mankementen zijn geconstateerd. Het uitvoeren van de correctieve onderhoudswerkzaamheden is een gespecialiseerde klus, om de werkzaamheden op de juiste manier uit te kunnen voeren is er GTD Nederland.

GTD Nederland

GTD Nederland is opgericht in 2003 en is dus een jonge onderneming. Het is actief op het gebied van alles wat te maken heeft met industrieel onderhoud. Bij GTD Nederland bent u aan het juiste adres voor integrale technische dienstverlening voor:

  • Industrieel apparatuur.
  • Transportsystemen.
  • Installaties.

Het bedrijf levert technici die diverse werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo bestaat GTD Nederland uit verschillende elektrische en mechanische monteurs, specialisten, allrounders en lassers. De monteurs zijn vakbekwaam, werken resultaatgericht, kunnen zelfstandig opereren en zijn multifunctioneel inzetbaar.

Het uitvoeren van correctief onderhoud

Machine onderhoud kan worden uitgevoerd op twee verschillende manieren, namelijk preventief en correctief. Tijdens het uitvoeren van preventief onderhoud worden de machines uitgebreid gecontroleerd met als doel uitval van de machine te reduceren. In de huidige industrie is uitval van een machine een flinke kostenpost. Het uitvoeren van het correctief onderhoud is het vervangen van onderdelen en het herstellen van mankementen die ontdekt zijn tijdens het preventief onderhoud.

Daarnaast kan GTD Nederland allerlei diverse werkzaamheden uitvoeren, van groot tot klein en van routine klussen tot ingewikkelde klussen, bij GTD Nederland altijd verzekerd van een hoge kwaliteit.

Contractbasis

Bij GTD Nederland worden veel werkzaamheden op contractbasis uitgevoerd. Omdat het van groot belang is dat de machines in werking blijven is het uitvoeren van werkzaamheden op regelmatige basis erg belangrijk. Door op contractbasis werkzaamheden als correctief onderhoud te laten plegen aan de machines is dat voor een onderneming erg interessant.

Bij GTD Nederland kunt u terecht voor een grote diversiteit contractvormen, benieuwd welke er het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact op met GTD Nederland of bel naar 0487-594904.

Leuk? post