Trouwen Krimpenerwaard

Trouwen Krimpenerwaard

Bij ons in Het Koetshuis kunt u voor allerlei feestelijke gelegenheden terecht. Wij kunnen van alles voor u verzorgen; van catering tot feestlocatie. Een andere gelegenheid waarvoor u bij ons terecht kunt is een zeer speciale: wij zijn aangewezen als officiële trouwlocatie, waardoor u bij Het Koetshuis ook kunt trouwen. Krimpenerwaard is een fantastisch gebied dat perfect dienst kan doen als achtergrondlocatie voor uw trouwfeest: de woorden trouwen & Krimpenerwaard zullen u na deze dag voor altijd bijblijven.

 

Waarom trouwen Krimpenerwaard bij Het Koetshuis?

Bij Het Koetshuis zijn de mogelijkheden groot. U heeft bij ons de keuze tussen twee fantastische zalen; de Ruiterzaal en de Koetsierskamer. Deze twee zalen hebben allebei hun eigen charme en voordelen. De Ruiterzaal is geschikt voor groepen van 40 tot 225 personen, en de Koetsierskamer is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 85 personen. Deze kamer beschikt tevens over aangrenzend terras met een prachtig uitzicht. Als u alle details over onze zalen wilt weten kunt u een kijkje nemen op onze website, en u kunt uiteraard ook te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Bij ons staat professionaliteit centraal, en dat merkt u aan alles tijdens uw trouwdag. U en uw aanstaand echtgeno(o)t(e) worden over een veertien meter lange rode loper begeleid naar de huwelijkszetel. Eenmaal daar aangekomen zal de speciale ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk officieel voltrekken. Hierna kan het feest echt beginnen: er zal worden getoost, de felicitaties worden ontvangen en de bruidstaart wordt aangesneden. Een onvergetelijke dag, en dat alles met op de achtergrond de karakteristieke Krimpenerwaard.

 

Als u besluit bij Het Koesthuis in het huwelijksbootje te treden zal u hier geen spijt van krijgen; u kunt bij ons rekenen op hoogstaande service en producten.

 

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact met ons op!

Leuk? post

Plaats een reactie