Stoere jongenskleding

Al heel snel is je kleine man geen baby meer en wil je hem niet meer kleden in pluche pakjes en truitjes met beren erop. Wellicht gaat hij ook al naar school en wil hij kleren die zijn vriendjes ook hebben. Het is waarschijnlijk hoog tijd om spijkerbroeken en stoere truien en tshirts aan te schaffen. Een hippe muts is bijna onmisbaar in de garderobe van iedere hippe jonge man. De stijlmogelijkheden voor jongens zijn net zo eindeloos als voor meisjes. Je kunt je jongen kleden al seen hipster met een vest, opgerolde broekspijpen en een zonnebril.

Of je kunt gaan voor een kleine professorlook compleet met vlinderstrikje. Een mini-me van papa is ook altijd leuk. Voor speciale gelegenheden zijn er kostuums en overhemden in alle kleuren en maten. Je zoon hoeft er nooit slordig bij te lopen, maar kan een echte heer zijn. Voor sport zijn er ook hippe kleren. Misschien houdt jouw jonge man wel meer van golf dan van voetbal. Dan koop je net zo gemakkelijk een poloshirt in een kleur die bij zijn ogen past.

Zelfs zwembroeken gaan met de mode mee en er is veel meer te krijgen tegenwoordig dan blauw en zwart. Leef je uit en laat jouw stijl zien in de kleren van je kind. Wellicht houd je meer van casual en ga je liever voor een hoodie met een drakenmotief. Je kinderen kleden kan enorm leuk zijn. Houdt er wel rekeing mee dat de jonge man steeds meer een eigen willetje zal hebben en misschien niet gaat voor jouw favoriete stijl. Probeer iets te vinden dat jullie beiden acceptabel vinden, zodat niet iedere ochtend een strijd over de garderobe wordt. Zeker bij schoolgaande jongens is de mening van hun vriendjes net zo belangrijk en vaak belangrijker dan wat mama, of papa mooi vindt.

Leuk? post