Online condooms bestellen kan natuurlijk ook!

Tegenwoordig is er natuurlijk erg veel op het internet te verkrijgen. Sterker nog, vrijwel alles wat je jezelf kunt bedenken, kun je online aanschaffen. Een groot voordeel is dat je daardoor in principe niet meer je huis uit hoeft. Je kunt immers gewoon vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen, en vaak heb je die de volgende dag nog in huis ook. Daarnaast is het mogelijk om via het internet producten te bestellen die je wellicht niet graag in de winkel koopt. Vooral voor jongeren zijn dat vaak producten zoals condooms. In dit artikel gaan we verder in op het online kopen van condooms.

Geheel anoniem condooms kopen

Zoals eerder aangegeven, vinden sommige mensen het niet prettig om condooms in een winkel te kopen. Ze kunnen in dat geval namelijk bekenden tegenkomen en zijn dan bang voor ongemakkelijke situaties, ondanks dat het aanschaffen van voorbehoedsmiddelen de normaalste zaak van de wereld is. Toch is er voor hen een oplossing: het internet. Op het internet kan iedereen namelijk anoniem aankopen doen. Daarom is het natuurlijk voor diegenen die het liever niet in de winkel doen ideaal om condooms online te kopen. Bij de meeste webshops in dit soort producten is het zelfs gebruikelijk om geheel anoniem je bestelling te versturen. Niets aan het pakketje zal verraden dat er condooms in zitten. Op die manier zal je dus ook niet met een mond vol tanden staan als het pakketje bij de buren wordt afgeleverd.

Gratis condooms?

Wat helemaal interessant is, is dat er op sommige websites gratis condooms kunnen worden besteld. In dat geval laat je simpelweg je gegeven achter en zullen er condooms jouw kant in worden gestuurd. Bedenk echter wel dat je vaak wel de verzendkosten betaalt. Ondanks dat is het vaak alsnog goedkoper dan condooms kopen in de winkel. We raden wel aan om voordat je dergelijke gratis condooms besteld even kijkt wat de voorwaarden zijn. Je wilt waarschijnlijk niet aan een abonnement vastzitten waarschijnlijk, en dat proberen sommige aanbieders wel in de voorwaarden te verwerken.

Leuk? post