Kraaienpootjes verminderen met botox

Veel vrouwen die ouder zijn worden er dagelijks mee geconfronteerd. Wanneer zij in de spiegel kijken merken zij op dat naast de ogen kraaienpootjes zichtbaar zijn. Kraaienpootjes zijn kleine rimpels aan de zijkant van de ogen. Het ontstaan komt voort uit het ouder worden van de huid of door het samentrekken van de spieren rondom de ogen.

 

Verminderen van rimpels

Veel vrouwen proberen eerst doormiddel van crèmes de rimpels te verminderen rondom de ogen. Veel vrouwen vinden uiteindelijk dat de crèmes niet het gewenste effect leveren en gaan uiteindelijk op zoek naar andere mogelijkheden. Een van mogelijkheden is om het gebied te behandelen met botox. Botox is een injectable, waar meer dan 50 jaar ervaring mee is. Doormiddel van Botox wordt de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier geblokkeerd, hierdoor neemt de spieractiviteit af en zal de rimpel verdwijnen.

 

Het effect

Het effect van een behandeling met botox is al na enkele dagen zichtbaar. Sommige mensen denken dat het resultaat van een behandeling blijvend is maar dat is niet zo. Het effect blijft ongeveer vier tot zes maanden zichtbaar, daarna zal het resultaat minder worden. Na deze periode kan er opnieuw een behandeling worden ondergaan om wederom het gewenste effect te krijgen. Wanneer er regelmatig behandelingen plaatsvinden zal het effect langer zichtbaar blijven.

 

Ervaring

De ervaring van de arts die de injectables plaatst is zeer belangrijk, dit bepaalt namelijk grotendeels het resultaat van de behandeling. Een van de meest toonaangevende artsen op het gebied van Injectables is Robert Schoemacher, hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van injectables.

Waar behandelen?

Er zijn verschillende locaties waar het mogelijk is om een botox behandeling bij Robert Schoemacher te ondergaan. Een maken van een afspraak is heel eenvoudig, dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door het contactformulier op de website in te vullen. Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis consult. Tijdens dit consult zal je persoonlijk advies krijgen over welke behandeling het beste resultaat oplevert door Robert Schoemacher zelf.

Leuk? post