hyaluronzuur creme

hyaluronzuur creme: Voor langdurige vermindering van lijntjes,
rimpels en littekens

Isolagen is een baanbrekende verjongingsmethode voor het gezicht. Het werkt anders dan alle ander behandelingen. Het is volledig gebaseerd op de natuurlijke genezingskracht van het lichaam. Met Isolagen wordt de kracht van uw lichaamseigen collageen producerende cellen geinjecteert om het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren. Zo blijft uw huid natuurlijk mooi, jarenlang! Stelt u zich eens voor… Uw eigen, meest gezonde en actief groeiende cellen worden precies ingezet op uw persoonlijke probleemzones en uw natuurlijke herstellingsvermogen krijgt een ongekende impuls. Dit alles doet de creme, gebaseerd op de natuurlijke genezingskracht van het lichaam om onder andere rimpels, lijntjes en plooitjes in het gelaat aan te pakken. Met het zuur wordt de gezichtshuid vanuit de basis hersteld en versterkt, als nieuw!

Het wordt gebruikt uw eigen huidcellen om de natuurlijke effecten van veroudering tegen te gaan. Bij de Isolagen-methode worden uw actieve, meest vitale cellen afgenomen, vermeerderd en geïnjecteerd in de behandelingszone. De Isolagen-methode is door en door getest en bewezen: veilig en effectief voor de aanpak van lijntjes, rimpels, plooien en littekens.

Ook pakt het de oorzaak aan in plaats van het gevolg. Uit uw eigen fibroblasten worden miljoenen nieuwe, gezonde cellen gekweekt. Uw specialist brengt de cellen weer in en de huid en u krijgt uw eigen, natuurlijke jeugdige aanzien terug. De lijntjes en rimpels beginnen te vervagen en het gelaat toont een jongere, gezonde, natuurlijke uitstraling die helemaal eigen is.

Leuk? post