Dior make-up voor de ogen

Dior is een prachtig en luxe merk met een mooi aanbod aan make-up. Vooral de Dior make-up voor de ogen springt eruit. De oogschaduwdoosjes hebben een luxe uitstraling en de diverse kleuren sluiten perfect op elkaar aan. In de Dior make-up collectie vind je daarnaast mascara’s, wenkbrauwpotloden en eyeliners.

Diverse soorten Dior make-up

Een van de bekendste Dior make-up producten zijn toch wel de oogschaduws. Vooral de paletten met vijf kleuren, genaamd ‘5 Couleurs’ zijn echte luxeproducten. Deze oogschaduwpaletten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld paletten met bruintinten, grijstinten en blauwtinten. De vijf kleuren in elk palet sluiten mooi bij elkaar aan, waardoor je makkelijk een look kunt maken. In elk palet zit een lichte kleur, een donkere kleur en drie medium kleuren. Met de donkerste kleur kun je een lijntje rond je ogen zetten, maar je kan ook een eyeliner gebruiken. In de collectie Dior make-up vind je oogpotloden en vloeibare eyeliner. De oogpotloden geven een natuurlijker effect, terwijl je met de vloeibare eyeliners een strakke, opvallende lijn kan zetten. Deze Dior make-up is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Geen enkele ooglook is compleet zonder mascara, vandaar dat Dior meerdere varianten heeft. Deze zorgen elk voor een ander effect. Daarnaast zijn er waterproof varianten verkrijgbaar.

Dior make-up dragen

Met de Dior make-up voor de ogen kun je makkelijk verschillende looks creëren. Voor een natuurlijke look kun je een lijntje rond je oog zetten met een donkere oogschaduw of met een oogpotlood. Gebruik hiervoor Dior make-up in natuurlijke kleuren zoals grijs en bruin. Met een laagje mascara is je look al compleet. Voor een opvallende look kun je smokey eyes maken. Breng hiervoor een donkere oogschaduw aan en vervaag de harde lijnen. Vervolgens kun je met een zwart oogpotlood of een vloeibare eyeliner je ogen omlijnen. Een paar laagjes mascara maken je look helemaal af. Dior make-up is dankzij de veelzijdigheid erg geschikt voor het maken van diverse looks.

Leuk? post