Chi Stijltang online

CHI Stijltangen

 

CHI is een Amerikaans topmerk waarmee je gegarandeerd kwalitatieve en ethisch verantwoorde producten in huis haalt. De prijs ligt iets hoger dan gemiddeld, maar dat is beslist niet zonder reden: de stijltangen van CHI zijn ontzettend veelzijdig in het gebruik en worden daarom ook vaak door professionele stylisten gebruikt. Een onmisbare tool voor iedere vrouw die haar haar het beste van het beste gunt, met andere woorden! Op kapperskorting.com bieden we standaard twee topmodellen van CHI aan: de G2 en de Nano Digital Technology. Daarnaast nemen we soms ook tijdelijk enkele limited editions in het assortiment op, dus hou de website in de gaten!

 

CHI G2 Stijltang

De CHI G2 wordt wel ’s werelds favoriete stijltang genoemd – een titel die natuurlijk niet voor iedereen is weggelegd. Wat maakt dit model nu zo speciaal? Allereerst is de G2 voor ieder haartype geschikt, dankzij de handmatige temperatuurselectie die het mogelijk maakt om altijd precies de juiste warmte te kiezen. Zelfs het stugste haar wordt mooi steil met de maximale temperatuur van 220°C! Verder warmt de G2 razendsnel op, zorgt het gestroomlijnde design voor het grootst mogelijke gebruiksgemak en heeft het apparaat de lange levensduur die je van een topmerk als CHI mag verwachten.

 

CHI Nano Digital Stijltang

De Nano Digital is een model dat bij uitstek geschikt is voor wie na het stijlen vaak last heeft van droog en pluizig haar. De positief geladen keramische platen van de tang produceren tijdens het stijlen negatieve ionen, die ervoor zorgen dat het vocht niet uit het haar verdwijnt. Zo hou je je krullen ook met regelmatig stijlen verzorgd en glanzend! De temperatuur is ook bij deze CHI stijltang nauwkeurig in te stellen binnen een bereik van 80 tot 200°C, zodat je maximale controle over het proces hebt.

 

10% Korting op Kapperskorting.com

Natuurlijk krijg je flinke korting  wanneer je deze kwaliteitsproducten koopt op kapperskorting.com – 10% maar liefst! Daarnaast bieden we op onze website ook nog talloze andere hoogwaardige kappersproducten aan tegen ongelofelijk lage prijzen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan hittebeschermers die je tijdens het stijlen voor je haar kunt gebruiken, maar ook aan allerlei borstels en haardrogers van hetzelfde topmerk CHI. Neem dus zeker eens een kijkje in ons brede assortiment, we zijn je graag van dienst!

Leuk? post