Word opgehaald op de luchthaven met Marcus Schiphol Ophaalservice

Word opgehaald op de luchthaven met Marcus Schiphol Ophaalservice
Wanneer u na een vlieg- of treinreis op Schiphol Amsterdam Airport arriveert, kunt u een beroep doen op Taxi Marcus om u te laten afhalen en u naar een andere bestemming te brengen. Ook voor het vervoer van uw (zaken)relaties van de luchthaven naar uw bedrijf en terug kunt u van deze dienst gebruikmaken.
Tegen een kleine toeslag kan Taxi Amsterdam u op twee verschillende plaatsen afhalen. Ofwel bij de gate, ofwel bij het meeting point. In het eerste geval wacht de chauffeur van het taxibedrijf u met een naam- of firmabordje op bij de gate die bij uw vlucht staat aangegeven op de informatieborden van Schiphol. In het tweede geval wacht de chauffeur u bij het meeting point op, eveneens met een persoonlijk naam- of firmabordje. Het meeting point bevindt zich in de centrale hal bij de rood-wit geblokte kubus.
Voor deze service moet rekening gehouden worden met extra kosten, zoals parkeerkosten en wachtkosten. Ondanks deze kleine bijkomende kosten, kunt u door de ophaalservice van Taxi Amsterdam met een gerust hart uit het vliegtuig of de trein stappen. Het vervoer naar uw woning of kantoor is immers al op voorhand geregeld. In een mum van tijd heeft u de luchthaven verlaten en bent u op weg naar uw volgende bestemming.

Leuk? post