Waarom een GPS tracker?

Met een GPS tracker weet jij te allen tijde waar jouw voertuigen zich bevinden. Het is een nauwkeurig systeem die elke vijf seconden een update draait. Jij hoeft je nooit af te vragen waar jouw werknemers zich bevinden. Vooral bij bedrijven met een groot wagenpark worden de GPS trackers steeds vaker gebruikt. Een GPS tracker is in eerste instantie een hulpmiddel tegen diefstal. Het wordt echter ook veel gebruikt voor ritregistratie. Met behulp van 24 satellieten bepaalt het GPS systeem de exacte locatie. GPS zit bijvoorbeeld ook in navigatiesystemen. Een GPS tracker kun je voor verschillende doeleinden gebruiken.

 

Voordelen GPS trackergps-146924_640

Grote bedrijven die veel transport en koeriersdiensten hebben, maken massaal gebruik van de GPS tracker. Zij genieten alle voordelen die deze tracker te bieden heeft.

  • Accurate tracking
  • Inzicht in het rijgedrag
  • Besparen op de kosten
  • Gebruiksvriendelijk

Met een GPS tracker kun jij je kosten aanzienlijk omlaag brengen. Je krijgt namelijk een goed inzicht in het rijgedrag van je werknemers. Je weet dus ook of ze zuinig rijden of niet. Hier kun jij je medewerkers in bijsturen. Zo bespaar je veel brandstof kosten en je beperkt de risico’s op schade. Mensen rijden bewuster waardoor er minder kans op schade ontstaat. Daarnaast zorgt de GPS tracker ervoor dat je minder tijd hoeft te stoppen in je administratie. Die uren kun je dus op een andere manier gaan invullen. De GPS tracker geeft je namelijk volledige rapportages met daarin het aantal kilometers en de gemaakte uren per medewerker.Verder kun jij je medewerkers beter inplannen en daardoor efficiënter werken. Mocht er een spoedklusje tussendoor komen, kun jij precies zien wie waar zit en welke medewerker dit klusje het beste op kan pakken.

 

Daarom een GPS tracker

Een GPS tracker stelt jou in staat om het optimale uit je werkzaamheden te halen. Flexibeler, voordeliger en efficiënter. Een investering in je bedrijf die jij dubbel en dwars terug gaat verdienen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat je zo onder de knie hebt. Jij en je medewerkers zullen ervaren hoe makkelijk het is. Geen eindeloos geklooi meer met het registreren van kilometers. De GPS tracker regelt dit allemaal. Haal meer uit je bedrijf en investeer je vrij uren in nieuwe ontwikkelingen.

 

5/5 - (1)