Vliegen vanaf Schiphol? Pak de taxi

We vliegen vaker dan ooit tevoren. Het jaar 2014 was voor Schiphol het drukste uit de geschiedenis en reisbureaus maakten overuren. We vliegen bovendien met het jaar vaker en verder. Reizen was nog nooit zo makkelijk en comfortabel. Waar velen echter niet over nadenken tijdens het plannen van de reis, is hoe je op Schiphol komt met je bagage.

Het reguliere openbaar vervoer biedt lang niet altijd uitkomst. Het reizen met bus en trein is vrij duur en kan zeer oncomfortabel zijn als je reiskoffers bij je draagt. Daarom kiezen velen ervoor zich te laten brengen door een vriend of familielid. Maar ook dat is niet ideaal. Door de week werken de meeste mensen en niet iedereen is bereid je naar Schiphol te rijden als je vlucht om half 4 ’s ochtends vertrekt.

Veel mensen zien geen andere optie dan de auto te nemen en die op Schiphol te parkeren voor een week of twee. Dit is niet alleen heel duur (voor een parkeerplaats voor twee weken ben je een klein kapitaal kwijt), maar ook nog onhandig omdat je nog een eind moet lopen met je koffers.

Het is daarom dat men steeds vaker de taxi pakt naar Schiphol. Die is tegenwoordig verrassend goedkoop (een taxirit van Utrecht naar Schiphol is goedkoper dan een treinreisje over die afstand) en bovendien een stuk comfortabeler. Tel daarbij nog op dat je voor de terminal wordt afgezet en de keuze lijkt eenvoudig gemaakt.

Steeds meer taxicentrales spelen in op deze ontwikkeling en specialiseren zich in het vervoer naar Schiphol. Zo is er bijvoorbeeld Taxi Haarlem Schiphol, waarvan de naam al verraadt waar de centrale zich mee bezig houdt. En Taxi Haarlem Schiphol is geen uitzondering: het aanbod is enorm.

Een ritje naar Schiphol hoeft niet duur of onprettig te zijn. Met de taxi begin je je reis op een uitstekende manier.

Leuk? post