Taxi Utrecht gezocht voor zakelijk vervoer

Als manager van een groot bedrijf heb ik regelmatig een Taxi Utrecht nodig. Ik heb namelijk regelmatig vergaderingen in (de regio) van Utrecht. Daarom zoek ik hiervoor zakelijk vervoer. Ik heb dit artikel geschreven om te kijken of dat u iemand bent of kent die dit soort vervoer verzorgt.

Mijn eisen aan een Taxi Utrecht

Maar wat zijn nu mijn eisen aan een Taxi Utrecht voor zakelijk vervoer? Dit zal ik u dan ook uitgebreid vertellen. Uiteraard moet de taxichauffeur beschikken over een nette auto die kwaliteit en serieusheid uitstraalt. Het liefst zijn deze taxiauto’s hier dus speciaal op ingericht. Uiteraard moet de taxichauffeur ook gecertificeerd zijn, maar dit spreekt voor zich neem ik aan.

Soms heb ik ook wel eens een hele dag afspraken op verschillende locaties. Dan zou het zeer moeilijk zijn om elke keer een taxi op te moeten roepen. Daarom zou het fijn zijn als het taxibedrijf dat ik zoek ook een hele dag bij mij kan blijven. Dit houdt dus in dat de chauffeur bij elke afspraken buiten wacht en mij daarna verder vervoerd naar de volgende afspraak. Daarnaast zou het fijn zijn als het een zodanig comfortabele rit zou zijn dat ik tijdens de rit verder kan doorwerken en/of dingen kan voorbereiden.

En natuurlijk heb ik niet altijd buiten Utrecht een afspraak, maar ook binnen Utrecht. Dan heb ik dus een taxirit nodig voor een korte afstand. Het zou dus fijn zijn als dit geen probleem is voor de Taxi Utrecht dat ik zoek.

Daarnaast zou het natuurlijk fijn zijn als ik niet op het laatste moment hoef te bellen naar het taxibedrijf, maar dat er gereserveerd kan worden. Hiermee heb ik dus de zekerheid dat ik sowieso een taxi geregeld heb en daarmee dus garant sta voor vervoer dat op tijd gaat.

De belangrijkste punten zijn dus: gecertificeerde taxichauffeur, nette en mooie taxi, op tijd rijden en vervoer voor de hele dag moet mogelijk zijn.

Mocht u dus iemand zijn of kennen die aan de bovenstaande punten voldoet, dan hoor ik het heel graag van u! U kunt mij altijd bereiken via mijn e-mailadres.

Ik zal nog even iets over mijzelf vertellen. Ik ben dus een manager bij een groot communicatiebedrijf in de stad Utrecht. Verder ben ik spontaan en open en ben ik niet een van die ‘hoge’ mensen die de taxichauffeur de hele tijd negeert, maar ook gewoon even een praatje maakt.

Taxi Utrecht
Taxi Utrecht
Leuk? post