Steward, een verantwoordelijke baan

TAT Beroepsopleidingen

Een verantwoordelijke baan als steward

Hou jij van diverse culturen? Misschien is de baan als steward iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun personeel. Derhalve is het dus belangrijk om een degelijke opleiding te volgen. Als steward ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van toeristen in het vliegtoestel.

Een verantwoordelijke baan als stewardess

Wil jij iets van de wereld zien? Misschien is een baan als grondstewardess iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen willen graag opgeleid personeel. Derhalve is het dus belangrijk om een degelijke cursus te volgen. Als steward ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het toestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, zorgt voor  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije voorwerpen. Voor toeristen ben jij het belangrijkste aanspreekpunt en probeer je hun vliegreis zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Zorg voor de veiligheid van inzittenden

Steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het beroep dag en nacht door gaat. Jij hebt dus geen bezwaar tegen afwijkende werktijden. Jij bent altijd op de hoogte van de continu veranderde strenge voorwaarden die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat passagiers een prettige vlucht hebben. Als grondstewardess ben jij het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Personen kunnen jou herkennen aan je  van de firma voor wie je werkt. Je verleent voortreffelijke diensten en je bent verantwoordelijk voor de beveiliging op het vliegveld. Door jou kunnen passagiers veilig op vakantie. Als grondstewardess zijnde kom je verscheidene culturen tegen en kan je veel van de aarde zien.

Luchtvaartdienstverlener

In geval allround luchtvaartdienstverlener ben jij mobiel voor meerdere taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw aansprakelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Daarbij help je ze met het ontrafelen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag eenzelfde en je komt steeds opnieuw weer voor onverwachte situaties te staan.

Training grondstewardess Volg nu een training steward

De TAT opleiding steward is een erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor deugdelijkheid. De cursussen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten cursisten en begeleiders. Ga vandaag nog naar onze website voor meer informatie.

Leuk? post