Rijbewijs 16 jaar

Er zijn steeds meer jongeren die hun rijbewijs 16 jaar willen halen. Dit kan bij onze rijschool! Wij staan voor je klaar om jouw rijbewijs lekker snel te halen. Het is natuurlijk ook enorm leuk om je rijbewijs op een jonge leeftijd al te halen. Het gebeurt steeds vaker dat iemand zijn/haar rijbewijs al vroeg haalt. Veel jongeren beginnen ook alvast met het halen van hun theorie examen. Dit is natuurlijk ook fijn om te doen, want op die manier ben je verzekerd van 1,5 jaar geen theorie meer leren. En zeg nu zelf, het is natuurlijk ook erg leuk om weg te rijden met een auto als je nog maar 16 bent terwijl je oudere vriend of vriendin nog geen rijbewijs heeft op zijn of haar 18e.

Lespakketten voor rijbewijs 16 jaar

Wij hanteren verschillende lespakketten bij het halen van een rijbewijs 16 jaar. We begrijpen dat iedereen anders is en dat iedereen op zijn eigen tempo het rijbewijs wil halen. De ene persoon haalt zijn rijbewijs in een paar lessen terwijl de ander er veel langer of doet, dit is allemaal niet erg. Zolang het rijbewijs maar gehaald wordt. Maar hoe kom je erachter wat voor leerling jij bent? Daarvoor hebben wij iets bedacht waardoor onze specialisten een inschatting kunnen maken voor de hoeveelheid rijlessen. Deze methode is de intake-rijles. Tijdens deze rijles gaat de instructeur na welk pakket je het best kunt kiezen de aankomende weken.

Snel een rijbewijs

Wij raden aan om bij het halen van rijbewijs 16 jaar, je een of twee keer per week een les neemt. Op die manier heb je de tijd om te wennen aan de auto en nog eens na te gaan wat er de volgende keer beter kan. Kijk eens op onze website voor ons actuele aanbod.

 

Leuk? post

Plaats een reactie