Reizen naar Dubai

Elk jaar reizen er weer meer Nederlanders naar Dubai. Vooral in de wintermaanden komt u een groot aanbod aan reizen naar Dubai tegen. Niet verwonderlijk gezien het klimaat. Waar het in de wintermaanden in Nederland vaak koud en nat is, is het in Dubai vaak tegen de 30 graden en natuurlijk altijd droog.

Waar u vroeger vanaf Schiphol alleen met KLM naar Dubai kunt vliegen, heeft u nu een uitgebreide keuze aan vliegtickets naar Dubai. Dubai’s eigen luchtvaartmaatschappij vliegt 2 keer per dag tussen Amsterdam en Dubai. En sinds enkele jaren bieden ook low-cost maatschappijen Transava, Correndon en TUI goedkope tickets aan.

In Dubai is er de afgelopen jaren extreem veel gebouwd. Aan goede, moderne hotels is er geen gebrek, en deze zijn er in elke prijsklasse (inclusief het enige 7-sterren hotel ter wereld). Wanneer u op zoek bent naar een goedkope vakantie naar Dubai, bent u vaak het voordeligste uit met een pakketreis. Veel reisbureau’s bieden in de wintermaanden complete reizen naar Dubai aan. Door het grote aanbod aan hotelkamers, staan er vaak hotelkamers leeg. Hier kunt van profiteren door de last-minute aanbiedingen af te wachten. Deze aanbiedingen zijn soms zelfs goedkoper dan wat u zou betalen voor een los ticket. Bovendien zijn de hotels er vaak een stuk goedkoper dan vergelijkbare hotels in bijvoorbeeld Turkije of Egypte.

Leuk? post