Perfect onderhouden wagens van taxibedrijf Marcus

Perfect onderhouden wagens van taxibedrijf Marcus
Marcus is een Nederlands taxibedrijf dat zowel particulieren als bedrijven en overheden vervoert in Nederland en het buitenland. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan. Zo zijn er taxi’s voor één persoon, voor groepen, voor hoogwaardige zakelijke ondernemers en voor documenten en pakketten, die allemaal naar elke gewenste bestemming in Nederland en omstreken rijden.
Taxi Marcus maakt voor zijn vervoer vooral gebruik van Mercedes-Benz. E-klasse, S-klasse, Vito, Viano, Sprinter, Integro, … Noem maar op! Al deze wagens zijn in de eerste plaats uiterst veilig en bovendien erg comfortabel. De wagens beschikken over comfortabele stoelen, climate control, een up-to-date navigatiesysteem, een entertainment systeem, en nog zoveel andere veiligheids- en gemaksvoorzieningen. Daarnaast hecht Taxi Marcus ook veel belang aan het milieu. Alle wagens zijn maximum drie jaar oud en voldoen aan de meest strenge voorwaarden wat betreft emissie. Een deel van het wagenpark bestaat bijvoorbeeld uit de Mercedes-Benz E-klasse hybride. Als passagier heeft u in alle wagens van Taxi Marcus bovendien gratis Wi-Fi tot uw beschikking vip transport.
Om aan de toenemende vraag van personen- en goederenvervoer te kunnen voldoen, breidt Taxi Marcus regelmatig zijn wagenpark uit en zorgt het bedrijf er op die manier voor dat u altijd in een van de meest veilige, comfortabele, stijlvolle en milieuvriendelijke wagens vervoerd wordt vip transport.

Leuk? post