Op zoek naar een cartracker

U bent een eigenaar van een onderneming en voor uw zaak heeft u een wagenpark nodig om naar klanten en zakelijke afspraken te gaan. Uw medewerkers maken de nodige kilometers om daar te geraken, maar u wilt graag inzicht in het rijgedrag en kilometers van uw medewerkers.

Hiervoor is een ritregistratiessyteem voor uw wagenpark in het leven geroepen om u het overzicht te geven waar u om heeft gevraagd. Dan kunt u de Decos Cartracker gebruiken om snel en overzichtelijk de gegevens op te vragen over dit soort zaken. Één van de meest veelzijdige cartrackers die u hier in Nederland kan vinden met uitgebreide mogelijkheden.

Voordelen

de Cartracker van Decos biedt u alle oplossingen bij allerlei soorten kwesties als het gaat om het beheren van snelheden, kilometers, uren, routes, verbruik, enzovoort. Decos Cartracker is een van de eerste bedrijven in Nederland die een “Keurmerk Ritregestratiesystemen” heeft gekregen. Dit is een onafhankelijk organisatie die gecertificeerd is door de Belastingdienst. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat u een naheffing of een boete moet betalen aan de Belastingdienst.

Met de Decos Cartracker heeft u een snel overzicht van elke wagen van uw wagenpark, zodat u medewerkers met een sportievere rijstijl kunt bijsturen. Hiermee zorgt u dat het verbruik en de uitstoot van de auto’s wordt verlaagd.

Real-time overzicht

Elke 5 seconden wordt er een meting gedaan, waardoor u een real-time overzicht heeft van de routes, tijden, snelheid en verbruik van de auto’s. Het kan voorkomen dat een auto een afwijkende route rijdt, omdat er wegwerkzaamheden of andere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, echter moet dit ook worden verantwoord aan de Belastingdienst om onnodige kilometers te voorkomen. Met de uitgebreide rapportages van de Decos Cartracker kunt u extra kosten besparen als de Belastingdienst vermoedt dat er afwijkende routes worden gereden die volgens hen niet nodig zijn.

Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden de Decos Cartracker u nog meer kan bieden? Kijk op onze website http://www.cartracker.nl voor meer informatie of bel een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Leuk? post