Mitsubishi garage Den Haag

Mitsubishi garage Den HaagMitsubishi garage Den Haag

In de omgeving van Den Haag vind je de beste Mitsubishi garage Den Haag. Autoservice Nieuwenhuijsen is een kwaliteitsgarage waar je terecht kan voor diverse werkzaamheden als een APK keuring, onderhoud en reparatie. Bij Mitsubishi garage Den Haag werken uitstekend gekwalificeerde monteurs die hun werkzaamheden verrichten in een uiterst moderne garage met de nieuwste technieken. De specialisten hebben de broodnodige kennis van elk model Mitsubishi in huis, en kun je er dus terecht met een Space Star maar ook met een Outlander PHEV.

Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt in de garage over de originele fabrieksvoorschriften en deze zijn leidend tijdens een onderhoudsbeurt. Door deze fabrieksvoorschriften als leidraad aan te houden tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto perfect onderhouden. Naast de fabrieksvoorschriften werkt Mitsubishi garage Den Haag alleen met originele merkonderdelen.

Kennis is altijd up to date

De techniek in de autowereld gaat razendsnel vooruit, daarom is het nodig om de nodige kennis te vergaren. De technici van Autoservice Nieuwenhuijsen gaan regelmatig naar opfriscursussen van autofabrikanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes.

Naast de verplichte APK keuring wordt geadviseerd om de auto regelmatig te laten controleren. De APK is geen vrijbrief dat de auto een jaar lang zonder mankementen blijft rijden, door de auto regelmatig te laten onderhouden wordt de kans verkleind op eventuele mankementen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Onderhoud en reparatie

Door onderhoud en reparatie werkzaamheden uit te voeren bij Autoservice Nieuwenhuijsen blijft de auto vallen onder de lopende garantie. De werkzaamheden die uitgevoerd zijn door de autofabrikant specifiek voorgeschreven en dit wordt als leidraad gebruikt. Door regelmatig, het termijn wordt door de autofabrikant geadviseerd, onderhoud te plegen aan de auto wordt de kans op autopech flink vermindert, zal de levensduur van de auto verlengd en is de auto aanzienlijk veiliger.

Leuk? post