Marcus Taxi brengt u veilig op uw bestemming

Marcus Taxi brengt u veilig op uw bestemming
Marcus Taxi is een Nederlands taxibedrijf dat zowel particulieren als zakenmensen en ambtenaren naar om het even welke gewenste bestemming vervoert. Gaat u naar de luchthaven, het station of een belangrijk evenement? Dan bent u bij Marcus Taxi aan het goede adres.
Marcus Taxi staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking, ook op feestdagen dus. Het werkgebied van het vervoersbedrijf strekt zich uit van Amsterdam, Schiphol taxi en Hoofddorp via Noord-Holland tot heel Nederland en het buitenland zoals Duitsland, Belgiƫ en Frankrijk. De uitstekende persoonlijke service, de discretie, punctualiteit en professionaliteit en bovendien de goed verzorgde en betrouwbare wagens van Marcus Taxi zullen uw taxirit onvergetelijk maken.
De hoog opgeleide taxichauffeurs van Marcus Taxi vervoeren u in de nieuwste Mercedes-Benz E-klasse, die geschikt is voor maximum vier passagiers, of in een comfortabele Mercedes-Benz Vito-bus, die geschikt is voor maximum acht passagiers.
Marcus contacteren kan via het telefoonnummer +31(0)20-6595565 of via het e-mailadres info@marcus. nl. Bij Marcus Taxi is er geen verrassing over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij aanvang automatisch vastgesteld. U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. American Express, MasterCard en Visa zijn ook mogelijk. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruikmaakt van Marcus Taxi, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. U hoeft dan bij aankomst op de eindbestemming alleen de bon van de chauffeur te ondertekenen en u ontvangt dan maandelijks een factuur.
Vervoer nodig? Vertrouw op Marcus.

Leuk? post