Lees hier meer over RVS kisten!

Een ondernemer heeft vaak een eigen bedrijfswagen. Die is erg handig omdat er zoveel spullen mee vervoerd kunnen worden. Toch zijn niet alle bedrijfswagen optimaal ingericht voor het werk waar ze voor gebruikt worden. Wanneer ze van de band rollen zijn alle bedrijfsauto’s, opleggers of vrachtwagens hetzelfde. Echter gebruiken maar heel weinig mensen de auto voor precies dezelfde doeleinden. Zou het niet veel makkelijker zijn om een bedrijfswagen, bedrijfsauto of vrachtwagen iets meer te personaliseren? Denk bijvoorbeeld aan de opslagruimtes. Hoewel de wagens vaak ontworpen zijn om zoveel mogelijk goederen mee te nemen laat het design soms wat te wensen over. Hoe neem je bijvoorbeeld gereedschap, kleine spullen of werkkleding mee? Als je al deze kleine voorwerpen en spullen in de cabine vervoert loop je het risico dat je cabine vies wordt, of beschadigd raakt. Zonde!

Om dit te voorkomen kun je RVS kisten laten installeren. Bepaalde RVS kisten zijn speciaal ontworpen om geïnstalleerd te worden op, of onder een bedrijfswagen. De RVS kisten worden zo gemaakt dat ze geen ruimte innemen, maar wel veel opbergruimte geven. Zo kun je bijvoorbeeld gereedschap, spanbanden, sneeuwkettingen, veiligheidspullen of reserve onderdelen meenemen.

RVS kisten zijn zo handig omdat ze heel weinig wegen, veel ruimte opleveren, en ontzettend stevig zijn. De ideale RVS kisten vind je bij Gepro Box. Gepro Box is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, fabriceren, installeren en verkopen van onderbouw kisten, opbouw kisten en disselbakken. De RVS kisten vallen hier ook onder. Neem eens een kijkje op de site van Gepro Box om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is. Hier zal je bijvoorbeeld zien dat het mogelijk is om RVS kisten op maat te laten maken. Dan kun je bijvoorbeeld het materiaal, de indeling, de sluiting en de plaatsing zelf kiezen. Zo heb je de ideale kist op jouw bedrijfsauto!

Leuk? post

Plaats een reactie