Kleine beurt

Vindt u het belangrijk dat uw auto goed onderhouden wordt, maar wilt u dat niet tot een grote kostenpost maken? Dan is een kleine beurt, oftewel een jaar beurt, iets voor u. Daardoor kan u weer veilig en zorgeloos de weg op, voor een lage prijs. Tijdens een kleine beurt worden onder andere de volgende dingen nagekeken en vervangen:

  • vervangen van olie
  • vervangen van oliefilter
  • APK keuring
  • complete veiligheidscheck

Uw auto een kleine beurt of een grote beurt geven?

Wanneer kunt u nu het beste een grote beurt en wanneer een kleine beurt uit laten voeren? Dit bepaalt u natuurlijk helemaal zelf, maar het wordt u wel aangeraden om advies te vragen aan deskundige. Sommige auto’s hebben nu eenmaal meer onderhoud nodig dan andere. Zo heeft een auto welke meer kilometers maakt of al wat ouder is, meer onderhoud nodig. Deze auto’s moeten namelijk vaker gecontroleerd worden op de olie. In de praktijk kan het zo zijn dat een nieuwere auto of een auto die weinig kilometers maakt, toch veel onderhoud nodig heeft. Het advies dat wij u geven, is dus gebaseerd aan het type auto, het gebruik en het aantal jaren dat de auto in gebruik is.

Een kleine beurt bij James autoservice Nieuwenhuijsen

Bent u op zoek naar een kleine beurt voor uw auto waar kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid aan te pas komt? Dan zit u bij James autoservice Nieuwenhuijsen goed. Zij beschikken namelijk over de onderhoudsschema’s van alle merken auto’s en weten daarom precies wat goed is voor uw auto. Daarnaast hebben zij al meer dan 35 jaar lang ervaring en voeren zijn voor uw auto een kleine beurt, grote beurt of APK keuring uit. Er wordt altijd gekeken naar de onderhoudsbeurt die voorgeschreven staat voor uw auto, daarbij wordt niet alles vervangend dat vervangen hoort te worden volgens het onderhoudsschema. De onderdelen worden bekeken en er wordt alleen vervangen als dat noodzakelijk is. Als het nodig is wordt de onderhoudsbeurt aangepast, waardoor het voor u minder zal kosten. Ook wanneer u uw auto eigenlijk niet kan missen voor een onderhoudsbeurt, is er een gratis leenauto beschikbaar. Bent u er nog niet van overtuigd of heeft u deskundig advies nodig?

Neem dan gerust contact op met James autoservice Nieuwenhuijsen >

Leuk? post